Stretli ste dokonalú osobu z vašich snov v reálnom živote?
Ja osobne som veľký snílek a dosť často si predstavujem Vysnila som si dokonalého chalana, nielen výzorovo, ale aj povahovo, avšak nedávala som tomu žiadny veľký význam a ani som sa nesnažila si podľa tejto ilúzie hľadať partnera.
hm... ešte som sa nestretla s človekom, ktorý by konal tak, ako ja očakávam väčšinou sú dosť mimo alebo ja som mimo, to je asi bližšie realite...........
Snívame o tom, že stretneme človeka, ktorý sa s nami bezvýhradne zhodne. Tento sen sa síce nesplní, nie je však ani márny. Kto ho nesníval, o láske sa nikdy nič nedozvedel. [Ernst Jünger] -> to je celkom môj pripad, ale každopadne tebe gratulujem siln
Nie a ani to neočakávam,nie som ešte natolko vymletá.
Zaujala ma táto tvoja veta:,,Nikdy ma totiž neprestáva prekvapovať, hocikedy z neho vyjde nejaký názor, rekcia v určtej situácii, vždy je to tak, ako očkávam, ako si predstavujem."Zrejme máš dočinenia s hercom ,gratulujem,takých som sa už napočúvala,vždy vedia čo povedať.
to by bolo príliš jednoduché nie ? v priateľstve a láske je práveže najkrajšie to prekonávanie prekážok a že to všetko trpíte pre toho druhého. toto je moc jednoduché :/
vždy som snívala o tom že natrafín na toho svojho vymysleného, ale nestalo sa tak... teraz mám chlapa ktorý vobec nebol ani výzorovo moj typ, ani povahovo, ani celkovo ničím.. ale keď som ho bližšie spoznávala, uvedomila som si že je to presne to čo potrebujem a čo chcem, len som o tom nevedela.. nepotrebujem najlepšieho chlapa, stačí mi chlap ktorý zo mňa spraví lepšieho človeka, a to on robí, stará sa o mňa, dáva mi rady a je mi oporou....
väčšinou je to tak, že najväčší kokot v dedine je ten najúžasnejší chalan... až po tridsiatke a prvom rozvode prichádza k slovu aj rozum.. to je ale už neskoro peace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nestretol, nesnívam o tom
Zaujala ma táto tvoja veta:,,Nikdy ma totiž neprestáva prekvapovať, hocikedy z neho vyjde nejaký názor, rekcia v určtej situácii, vždy je to tak, ako očkávam, ako si predstavujem."Zrejme máš dočinenia s hercom ,gratulujem,takých som sa už napočúvala,vždy vedia čo povedať.
ale stretla som vela uznasnych chlapov, z ktorych sa vykluli idioti (teda okrem jedneho,on je skoro ideal,ale nie vysnivany)
ano stretla ale asi nie v tom zmysle ako si to opisala
poznam chlapa co je podla mna dokonaly a vzdy aj bol a bude aj ked nevyzera ako ten z mojej fantazie