to ti verim a bud rad že sa ti žadna ešte neroztrhla lebo čo ,, potom ti to aj červené ostane. viem že kamarát si tam dával olivový olej ale nwm či mu to pomohlo
že tehotným ženám... neviem o tom, že by som bola tehotná na prsiach v každom prípade - nepomáha nič - mne niekedy tak vyblednú, že ich skoro ani nevidieť a niekedy sa zase objavia ale čo už som sa s tým zmierila našťastie sú na takých miestach, že ich bude vidieť len zopár ľudí za celý môj život radím to aj tebe - vykašli sa na strie!
chlapcee z tym nic nespravis ja mam na prsiach ramenach bicepse predlakti chrbte spodny chrbat a stehna ale mam to az moc vyrazne bol som aj na dakom lasery nech o je menej vidiet..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a nerobi sa to len tehotnym zenam -.-"
nuž už ostaneš zebričkový ale natieraj sa telovými mliekami a ostatnými shits aby sa ti to nezhoršovalo....
Heh zebričkový
Ale tak večine čo to zbadaju to pripada ako škrabance a je dosť blbé a otravne presviečať že to je uplne niečo iné
Ale tak mne to cez den zbledne a ked si dam zo 10serii npr klikou a to nevravim o Benchi tak mi to navre na červeno a svieti to ako semafor..
ale tak to ani tielko nemožem mať aj tam mi to presvita :/