Učíme sa na škole strojopis no len problém je v tom že my to nejde ale viem prečo: NEVIEM SA SÚSTREDIŤ NA PÍSANIE A MOŽNO AJ V NIEČOM INOM JE CHYBA ... nevite ako by som to zvládla ??alebo aspoň nejaké tipy ako sa to ľahko naučiť
si 1.? no do toho sa časom dostaneš.. ja som si tiež myslela že aká je to hlúposť že to nikdy nebudem vedieť.. a teraz som 2. a ide mi to celkom fajn si myslím..
chce to len tréning fakt ked budeš poctivo cvičiť zvládneš to a snaž sa to používať aj na internete.. ja som si napr ulohy nikdy nepísala teda sa mi nechcelo ale písala som na icq a terza som jedna z najlepších aj ked po pravde v normálnom živote nepoužívam len niektoré písmená
Ako už bolo povedané, cvičiť a snažiť sa si nejako osvojiť základný rad a potom uvidiš, že to pôjde lepšie a lepšie, teda rýchlejšie a rýchlejšie až nakoniec budeš na seba sama pyšná ako rýchlo píšeš...
A všetci budú na teba kukať a len ticho závidieť, vlastná skúsenosť.
Ak v škole trénujete na kompoch v ATFku tak to pôjde samo Ja som na začiatku tiež si robieval úlohy a bol celý vyebaný, že to nedokážem no ptom som sa na to vysral povedal si, že to nič nieje a ono fakt pomalý išlo, takže hlavne si stačí veriť Teraz si úlohy "robím" pred koncom roka, cez hodiny hrávam solitaire a rýchlosť mám okolo 260 úderov
@7 jaaaaaj atf neznááášam.. raz som z toho mala 2 ale inak vždy 5.. ešte že to tak nebrala do úvahy lebo by som asi prepadla takto som "vyviazla" s 2 na konci..
Mne to tiež na začiatku vôbec nešlo, ešte k tomu sme mali v prváku učiteľku, čo bola postrachom školy a ani neviem a za pár mesiacov som s tým už nemala žiadny problém. Chce to hlavne len veľa, veľa cviku a postupne sa v tom budeš zlepšovať.
aj ja mam v skole ADK a piseme na PC ale v prvom rocniku som sa divala na ruky a vyviazla som s 3 na konci roka a teraz v druhom rocniu mame brutal prisnu profku co vidi ze sa divame niektori na ruky a ja mam velmi velu chybovost ked sa na ne nedivam no a nemam ani rychlost a toma serie no ale je to v tom ze musis len cvicit fakt,ja necvicim a vidim ake to je tak ti odporucam fakt cvic
ako to tu už bolo spomenuté.. fakt aj na tom nete je dobré keď sa dodržiava ten prstoklad.. a ked sa naučíš všetky písmena ako treba písať tak to už bude fakt super.. len treba písať čo najviac ako sa dá.. ja som si ulohy poriadne nerobila písala som na nete ako bolo treba a teraz je to tak v pohode..
nainstaluj si icq a kamarata potom mu pis co ta napadne a pouzivaj aj diakritiku samozrejme!!! a pis mu hocico co ta napadne, popripade prepisuj ucivo dobre sa tak iinac uci vvcera som skusal a aj ja pisem dost rychlo a vsetci ze wwaaaaaaaaaaaaaw
a je nadherne sa pozerat na svoje prsty zboku (v zrkadle) ako tak vsetky pekne konsolidovane sa pohybuju po klavesnici a jemne stalcaju krehke tukatka na nej. minule ma to tak fascinovalo..ooooooh...
ja som strojopis neznasala...ale velky napor na icq a birdz ma prinutil k tomu,aby som pisala rychlejsie a rychlejsie...a teraz sa vsetci cuduju jak mi to ide .xe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vážne, to ti aj na výške pomôže.
na mňa potom spolužiačky pozerajú, že ako rýchlo píšem .)
A všetci budú na teba kukať a len ticho závidieť, vlastná skúsenosť.
to je jedine co sa mi na obchodnych akademiach paci
ale prstoklad mi zostal,a odkedy mam doma notebook a internet,tak drtim rychlostou blesku...
takze prstoklad sa mi zisiel a rychlost a technika prisla len cvicenim ...