@3 tak. A netreba zabudnúť na strojárov a stavbárov. Na slovensku sa nič nestavia a na stroje tu nemáme peniaze. Preto je tu skôr ručná práca a tam treba manažérov
stu ba sa oplatí študovať iba ak ťa fakt baví študovať, a si ochotná venovať tomu všetok čas. je to dobrá škola, vrámci slovenska určite z tých lepších. ale veľmi ťažká.
@kto nechodim tam, ale zjavne nemas cim argumentovat a vobec netusis ako to funguje s tymi prijmackami, tak ta necham tak. cmuciQ, a pozdravuj tu slecnu potom co si si objednal!
@zamidari neprekrucaj. na STU sa oplati studovat,jasne,najlepsia skola technicka,viem,ze fchpt maju najlepsiu,ale je z nej vela nezamestnanych,minule to v sprave davali,a maju plat 700ecok.
IT to uz je ine,tam je zvecsa vecsina zamestnana. a sociologia sa neoplati studovat.ja len tolko,aka je skutocnost.
moja ucitelka na gympli chodila na fchpt a hovorila,ze to to tazka skola(ale nie najtazsia)a neodporuca nam to studovat,lebo tazko sa z hentej fakulty hlada pracu,lebo vlastne mas len skazdeho rozku trosku...(a preto skoncila ako ucitelka)
@superstar7 vypoved jednej ucitelky/absolventky fchpt by som urcite nebral dostatocnu a nerobil by som si na zaklade toho mienku tiez zalezi na tom o aky odbor ide, niektore tak maju nulovu alebo takmer nulovu nezamestnanost
Dikes pekne .. aa inak neviete este niekto nejaku stranku kde by sa dalo pozriet kolko % nezamestnanych je s takej a takej vysokej skoly a odborou? ci take nieco neexistuje? D.. Diks ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a teraz normalne, statisticky ma STU najlepsiu zamestnanost a najlepsie nastupne platy absolventov
IT to uz je ine,tam je zvecsa vecsina zamestnana. a sociologia sa neoplati studovat.ja len tolko,aka je skutocnost.
moja ucitelka na gympli chodila na fchpt a hovorila,ze to to tazka skola(ale nie najtazsia)a neodporuca nam to studovat,lebo tazko sa z hentej fakulty hlada pracu,lebo vlastne mas len skazdeho rozku trosku...(a preto skoncila ako ucitelka)
www.google.sk
napr.:
» ekonomika.sme.sk/c/5745858/kolko...
@kto a ty si kokot ktoreho odtial po prvom semestri vyjebali ze ?
@blackman to si radšej ani nespomínal. Rozumneho človeka by to odstrašilo