mám taký problém. Bolo mi povedané, že sa mám prihlásiť pod svojim IDčkom a zarezervovať si izbu na internáte. Postupovala som podľa pokynov, v AISe som si vyhľadala ,Ľudia na STU´ a tam som si pod svojim menom našla to dané ID. Avšak
myslíš ID? pretože predtým som použila číslo prihlášky, teda to číslo zo školy a heslo rodné číslo, keď som si podávala žiadosť o internát, ale keď sa teraz prihlásim pod týmito údajmi, nejde mi tam tá izba rezervovať. Tetula zo študijného nám vravela, že sa máme prihlásiť pod svojím ID, ktoré si nájdeme pri našom mene v sekcii Ľudia na STU. Tak vobec neviem. A robila si to tak tento rok?
@katkaowl myslím číslo prihlášky ako aj predtým .. ja som to robila presne včera (utorok zápis) a tiež som si vyhľadala to ID i keď neviem na čo mi bolo, ale prihlásila som sa podľa starého, akurát, že mi to tiež v ten deň ešte utorok nešlo,ale až včera, deň potom som mohla rezervovať .. tak skús ešte neskôr
@gabushka jasne, takže si na to išla presne tak, ako keď si si podávala žiadosť. no ja som bola na zápise dnes, snáď mi to nejde len preto. keď si teraz kliknem v tom ľaovm menu na ,rezervácia izby´ , vyhodí mi to, že systém neeviduje žiadnu rezerváciu izby.
@katkaowl hej, hej, mne to ešte utorok tiež stále dávalo a už ma to štvalo, ale na druhý deň hneď ráno som skúsila a išlo to .. asi to ešte nemajú oni v systéme alebo čo .. zajtra by to malo ísť už
@gabushka ja už stresujem. tak vďaka. na aký odbor vlastne ideš? a pri rezervácii izieb sú tma k dispozícii 1 a 2- lôžkové? snáď sú aspoň s internetom :/
@coorky1405 hej, už som sa tam prihlasovala. pre prvotné prihlásenie som použila meno a heslo, ktoré sme používali, keď sme si podávali e-prihlášku na štúdium. po prihlásení mi vyskočilo moje nové meno v tvare xpriezvisko a vygenerované heslo, ktoré použiješ pre prihlásenie do AISu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@coorky1405 prvé