caute chodi niekto na stu na niektory z tychto odborov ? ak hej ake to tam je ? je na tej skole matika naozaj tak tazka ako sa hovori? ak tam niekto chodi a prispeje niecim z tohto smeru budem rad... diky
ja sem na FEI STU co je fakulta elektrotechniky a informatiky pre istotu ale co mám spoluzakov aj na strojníckej, matika je rádna haluška ale pokat sa temu raz za cas venujes da sa to zvladnut
Ja som tiež na FEI-ke, tá matika je dosť tažká pretože z prednášok si odnesieš minumum, čosi nachytáš na cvičeniach ale fakt sa do toho musíš pozerať aby si vedel čo sa deje Neni to veru ako na strednej
btw som si nevšimol že sa pýtaš na telekomunikácie Ja som na telekomunikáciach a druhý krát by som si tam prihlášku nedal, ak mám pravdu povedať rozmýšlam že sa prehodím na automobilovú elektroniku, je tam lahšia matika a fyzika a je jej tam menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty