Tak by ma zaujmalo kto sa chysta buduci rok na PSA, ci tu budu nejaky moji buduci znami ... Este mam otazku na pripravne kurzy fyzika a deskript. Geometria ci niekto o tom nevie
Ja sa tam chystam. Neviem este, ci budem robit nejake skusky, ci ma zeberu bez prijimacek, netusim, ci sa tam vobec dostanem. Kazdopadne sa uz coskoro na tie prijimacky zacnem pre istotu pripravovat. Toto bude pre mna velmi zaujimava diskusia, kedze tiez by sa mi zislo nejake info.
prijali ma aj na PSA, ale šla som na TMS, to je podobný ale o trochu lahší odbor na staveb. fakulte hadam sa mi podarí dokončiť prvý ročník.. zatial sa dá zvládať
@orfea2 no uz mam na vyber jedine mtf alebo svf. okrem toho neviem, ci ma vobec na svf vezmu. na mtf ma uz raz vzali, tak ratam s tym, ze tam by ma vziat mali. no chcel by som radsej svf. chodis tam? zle skusenosti? nedoporucujes? inak s tym premyslanim to hovoria asi vsade. aj ked som isiel na fei. no dobre... tam to malo zmysel hovorit
@frez pokiaľ nechceš byť na tej škole vyslovene kvôli tomu, aby si sa vyznal v odbore, tak je vyslovene hlúposť ísť tam. to po mesiaci- dvoch na zistí každý sám.
ja som si tie pripravne kurzy nedaval ked som sa tam hlasil. z matiky aj fyziky som preliezol dako. ani jedno ani druhe mi nikdy nejak neslo ale ked som sa tomu intenzivne venoval pred skuskou tak aspon na prelezenie sa dalo. myslim ze v tych kurzoch ti moc toho nedaju aspon co som pocul par spoluziakov co na ne chodili tak povedali ze v podstate nic extra.
@ecco chodila som na strednú stavebnú priemyslovku, mala som skôr ekonomickejší smer, účtovníctvo a podobne.. vyslovene som chcela tento odbor, čiže ja by som si PSA nevybrala
@ecco na TMS je kopec tych, ktori nezvladali PSA a prestupili na lahsi odbor. cize na to TMS. kebyze si ja mozem este raz vybrat, tak by som radsej sla na TMS nez na PSA.
Ja som na TMS a radšej by som si vybral PSA. Nehovorím, že by mi to išlo ľahko, lebo je tam toho o dosť viac, študuješ bakalára o 1 rok viac atď.. Ale máš väčší rozhľad a máš na výber viac nadväzujúcich smerov na 2. stupni štúdia. Čiže ja budem musieť robiť skúšky na 2.stupeň, lebo TMS má len jeden nadväzujúci smer a na ten nechcem ísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(Nakonec asi skoncim na MTF )
a tie kurzy sú vyhodené peniaze, to ti povie každý
nie je to ten typ "potrebujem iba titul" školy
O tms som pocul e je to okresane psa do troch rokov, co poznam tak keby si maju druhyx vyberat idu na PSA
A k tym kurzom s matikov problem nemam len fyzika a deskriptivna geometria skoro ani neviem co je
@ecco na TMS je kopec tych, ktori nezvladali PSA a prestupili na lahsi odbor. cize na to TMS. kebyze si ja mozem este raz vybrat, tak by som radsej sla na TMS nez na PSA.