Som gymnazista a okrem SJ a ANJ maturujem este aj z matiky a fyziky. Chcem ist bud na stavebnu alebo strojnicku na STUBA. O stavebnej uz mam cosi pozistovane este by ma zaujimalo,kt
@hangtime : hej,ale len malokto to dotiahne tak daleko...a pri urcitom vzdelani mas pracu istu a tym padom aj peniaze,ktore mozes neskor investovat do niecoho velkeho...
@kolini :ak sa chces zajebavat,tak chod rovno pracovat radsej...tak ci tak skoncis biedne s tym tvojim postojom a tak budes aspon 5 rokov popredu ako by si mal ist studovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja by som tiez siel radsej rovno pracovat.. na vysku idem, aby som sa zajebaval dalsich 5 rokov a nepohol prstom..resp. bol daleko od rodiny
@kolini :ak sa chces zajebavat,tak chod rovno pracovat radsej...tak ci tak skoncis biedne s tym tvojim postojom a tak budes aspon 5 rokov popredu ako by si mal ist studovat...
zajebavat = nepracovat aby sme sa rozumeli
ja len,ze takto stratis 5 rokov,ale aspon si este uzijes mladost