netusite ci sa da niekde este zohnat take nieco ako studentska licencia MS Windows XP? Respektive kde by sa dal legalne tento system zohnal lacnejsie - zatial idem cez Agem ale ma napadlo ze by som vytazil z toho ze som student
@Majo Ktory stoji viac, nez dvojnasobne vykonne PC aj so softom. Skor get the fuck out, nez get Mac. U nas su nehorazne predrazene a gay a z USA to ako student asi dovazat nebude.
@Majo To je pripad trinastrocnych dievcatiek, ktore si pri stahovani pozadi s Hannah Montana dostanu do PC aj kopu virusov a o antivire nepoculi ani nahodou. Kazdy trochu skuseny a zodpovedny uzivatel sa dokaze ochranit.
Preco myslis, ze Apple preslo z PowerPC architektury na x86? Pretoze PC > Mac.
@1338 to je to elitarstvo jablckarov. Vsade boli vsetko videli, vsetko jablkove je super, ziadne argumenty len virusy a antivirusy.
Chcel som si kupit mac aby som mohol legalne programovat iPhone aplikacie, ale ak by sa zo mna mal stat jablkovy kokot, tak radsej ostanem pri windowse..
@Jimmyba neviem kde chodis do skoly, ale ak niekde na informatiku tak sa spytaj priamo profakov. Pripadne chod na studijne.. Skoly maju zmluvy s Microsoftom, takze teoreticky je velmi jednoduche ziskat MS produkty za par susnov, pripadne aj zadarmo » blog.byteleak.com/2009/09/25/micr...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Preco myslis, ze Apple preslo z PowerPC architektury na x86? Pretoze PC > Mac.
Chcel som si kupit mac aby som mohol legalne programovat iPhone aplikacie, ale ak by sa zo mna mal stat jablkovy kokot, tak radsej ostanem pri windowse..
@Jimmyba neviem kde chodis do skoly, ale ak niekde na informatiku tak sa spytaj priamo profakov. Pripadne chod na studijne.. Skoly maju zmluvy s Microsoftom, takze teoreticky je velmi jednoduche ziskat MS produkty za par susnov, pripadne aj zadarmo » blog.byteleak.com/2009/09/25/micr...