Ahojte. Máte tu niekto skúsenosti s jazykovým pobytom cez Student Agency? A ak áno, boli ste s nimi a ich prístupom spokojní? Prípadne by ste vedeli poradiť aj nejakú inú dobrú agentúru...?
@1 ja idem s nimi na exchange, z prístupovej stránky 100%, milí, ochotní, pomôžu, neviem ako to je s jazykovými pobytmi, s akou agentúrou spolupracujú ani nič...
@lexiee ďakujem za odpoveď! A ďakujem za to, že si mi to i SA spomenula, aspoň viem, že v ich agentúre sa už viac šprtať nebudem. A to D&D sa mi dosť pozdáva. Ja som pôvodne chcela ísť cez EF, tá mi najprv prišla najlepšia, lenže cenovo najdrahšia. Aj keď ono sa približne rovnako peňazí nazbiera každou agentúrou, tak sa zdá. A Rotary, no, tak to je môj plán B (aj keď plán A ešte zatiaľ nemám). Cez R. by som veľmi ísť nechcela, ale pri najhoršom aj to bude v pohode.
A áno, ešte by som sa ťa chcela opýtať: kde vlastne ideš? Ak ti to teda nevadí.
S tým EF si ma dosť šokovala. Ja som si myslela, že oni sú peckoví. Párkrát som im už totiž písala a boli dosť ochotní.
A to D&D sa aj mne dosť pozdáva, ale keď som si zrátala tú cenu, tak mi to vyšlo len niečo pod 9 000 eur. To ťa to naozaj až toľko vyšlo? (Myslím aj s vreckovým.)
Inak, veľmi pekne ti ďakujem, že mi odpovedáš, som naozaj rada, že som našla niekoho, kto sa takto rád podelí o dojmy a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
dadteam.sk
noo, celý program stojí okolo 5200e, musíš rátať s drahšou letenkou- 1000e, ešte nejaké vreckové, max 2000e
ale ak chceš lacnejšie, pozri Rotary, to je bezkonkurenčne najlacnejšie
Inak, čo sa týka Student A., nevybrala som si ich práve pre ich prístup. Odpísali mi po 2 týždňoch a celkovo sa mi nepozdávali.
Ak sa ešte niečo chceš spýtať, kľudne môžeš, prednedávnom som si ešte agentúry preverovala
A áno, ešte by som sa ťa chcela opýtať: kde vlastne ideš? Ak ti to teda nevadí.
EF je najdrahšia, ale sú úplne nespoľahliví (kamarátka bola cez nich, tuším)
Moje skúsenosti s D&D (zatiaľ):
veľmi milý personál už na pohovore a SLEP testoch
ochotná riaditeľka
písala som im asi 6531 otázkových emailov- skoré odpovede
cena je spolu s SA najlepšia
napíšu ti presne ako máš prihlášku vyplniť, hocikedy som im tam napísala, keď som niečo nevedela- takmer okamžitá odpoveď
No, ja mám ísť do USA, buď 29 júla alebo 20 augusta (skôr to vidím na ten august- rodinu stále nemám )
A to D&D sa aj mne dosť pozdáva, ale keď som si zrátala tú cenu, tak mi to vyšlo len niečo pod 9 000 eur. To ťa to naozaj až toľko vyšlo? (Myslím aj s vreckovým.)
Inak, veľmi pekne ti ďakujem, že mi odpovedáš, som naozaj rada, že som našla niekoho, kto sa takto rád podelí o dojmy a tak.