@feklus hej bola, si ma tam videl?
A k téme, zober si len toľko peňazí koľko si ochotný minúť, ja som minula včera najviac za vstupné 5€ som minula dokopy
@grietusha tomu ver ze sme o piatej hladali po Brne otvorene nejake okno @danieldevil no nechapem tomuto D : "vyrátaj si koľko si ochotný minúť a keď nebudeš mať viac prispôsobíš sa " vyratam si ze chcem minut 500 a ked nebudem mat viac prisposobim sa comu? @alysia asi videl no @hellium hej len ked sa aj pred tym nacneme tak predsalen dojdes dnu este jeden das, pozves nekoho a vis to je to pozyvanie pice
@tomias inaaac, toje pravda ze inde tak neprejebem ale zzas aj koncerty su podobne @alysia inak aj som zastavil a vpici bol ze skade ta poznam ze co sa deje ci mam za tebou ist alebo co pootm mi doslo ze birdz a vyjebal somsa nato lebo to je weirdelino
@feklus ja by som sa asi pekne smiala, kebyze niekto za mnou dojde, ze ma pozna z birdzu lebo sa mi to este nikdy nestalo
Ten pocit poznam, ze ma clovek problem zaradit osobu pokial je v inom prostredi ako obvykle a ty vyzeras ako? mas tu foto? Mozno si ta pamatam, aj ked v takom 1200 dave hmmm
@koprdil jezis to co si mi povedal to ma ani nenapadlo , kartu budem nechavat doma pravidelne @alysia zaradit ososbu lebo ine prostredie ani ne skorej som vedel ze poznam ale nevim odkial to bys bola jak celebrita keby som dosol nemam foto som anonymne tu nabuduce nekedy ak bude dojdem pokecat o birdzi a uvidis ak sa uvidime
Nemala som nikdy taky problem, ked som mala malo penazi, tak som si objednavala na cent presne v tej sume, a inak som si nikdy nevyrobila nejaky uplne hrozny ucet za jeden vecer. Ale zas ja sa opijem za dve eura aj s brzdou, takze..
my vzdy pijeme doma predtym vela a von ideme az po polnoci s tym ze uz len par panakov staci do sameho rana s tym ze ja sa vacsinou necham pozyvat, vobec s tym nemam problem no a sak som zena a ked chcu platit nech platia mam na to rozne taktiky dokonca, a hlavne ked sa ma niekto spyta ci si dam prvykrat vzdy poviem ze nie dakujem, ale potom ma presviedcaju tak nakoniec si dam a ten chlap ma potom pocit ze mi o to vobec neslo a pritom mi slo jedine o to
no a teda v druhom rade si tiez beriem len urcity obnos ale ja som zase jebnuta a ked mam vypite a chcem viac nemam problem si pozicat aj milion od kamosov cize je jedno ci si tie peniaze vezmem so sebou alebo nie
ale inak ja som dost cestna zlatokopka a niekedy ked cely vecer pijem vodku s redbullom a niekto ma chce pozvat mi je luto aby tolko platil za redbull tak poviem ze pijem vodku s dzusom xD
no po poslednýh víkendoch, kedy som ani neviem ako roztrieskala majland tak sa vraciam ku starému overenému - začať piť doma/začať piť v nejakom pajzli a potom sa presunúť ďalej a no žen y to majú samozrejme ľahšie aj keď vždy mám taký blbý pocit keď ma niekto pozýva ale keď už som opitá tak potom to až tak neriešim blbý pocit ide fuč
@h8u "zeny" musis ju presviedcat aby spravila to co sama chce D @salkoo to sa nechval tymto @nataly005 vsetci taktika pit doma a potom ne ale ot sa neda sak uz dojdem do klubu kopnem par panakov a potom sa uz len veziem v tempe
Inak ked sme pri pozyvani, ked vas chalan pozve necitite sa ze by ste s nim mali apson tancovat alebo neco? nerobi vam problem ho ojdbeat a odist s drinkom? jak to riesite
@feklus no ak je to niekto totálne nesympatický a viem,že sa s ním nebudem baviť tak prosto odmietnem a niekedy sa stane,že s tým drinkom dojde aj tal tak to príjmem no ale s tym,že som mu predsa dala najavo nezáujem
@feklus ale tak napr raz som bola v robnote a taky otravný slizký Rakušan sa so mnou veľmi chcel baviť a pozývať ma na niečo tak som mu povedala, že som v robote tak mi objedna nealko aj keď som vôbec nejavila záujem a potom za mnou ešte raz prišiel a chcel mi na silu dať jeho kontakt tak proste chcela som mať pokoj tak som si od neho zobrala papierik a nasledne ho niekde zahodila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A k téme, zober si len toľko peňazí koľko si ochotný minúť, ja som minula včera najviac za vstupné 5€ som minula dokopy
Ostaň muž, choď do gay clubu a nechaj sa pozývať.
Pi vodu.
Neber si toľko peňazí.
@danieldevil no nechapem tomuto D : "vyrátaj si koľko si ochotný minúť a keď nebudeš mať viac prispôsobíš sa " vyratam si ze chcem minut 500 a ked nebudem mat viac prisposobim sa comu?
@alysia asi videl no
@hellium hej len ked sa aj pred tym nacneme tak predsalen dojdes dnu este jeden das, pozves nekoho a vis to je to pozyvanie pice
@alysia inak aj som zastavil a vpici bol ze skade ta poznam ze co sa deje ci mam za tebou ist alebo co pootm mi doslo ze birdz a vyjebal somsa nato lebo to je weirdelino
Študentský život
Ten pocit poznam, ze ma clovek problem zaradit osobu pokial je v inom prostredi ako obvykle
a ty vyzeras ako? mas tu foto? Mozno si ta pamatam, aj ked v takom 1200 dave hmmm
@alysia zaradit ososbu lebo ine prostredie ani ne skorej som vedel ze poznam ale nevim odkial to bys bola jak celebrita keby som dosol nemam foto som anonymne tu nabuduce nekedy ak bude dojdem pokecat o birdzi a uvidis ak sa uvidime
no a teda v druhom rade si tiez beriem len urcity obnos ale ja som zase jebnuta a ked mam vypite a chcem viac nemam problem si pozicat aj milion od kamosov cize je jedno ci si tie peniaze vezmem so sebou alebo nie
@salkoo to sa nechval tymto
@nataly005 vsetci taktika pit doma a potom ne ale ot sa neda sak uz dojdem do klubu kopnem par panakov a potom sa uz len veziem v tempe
Inak ked sme pri pozyvani, ked vas chalan pozve necitite sa ze by ste s nim mali apson tancovat alebo neco? nerobi vam problem ho ojdbeat a odist s drinkom? jak to riesite