Čaute, čaute
Som z organizácie ktorá momentálne pracuje na projekte nového študentského časopisu a preto sa tu v komunite mladých zaujímam o vaše názory.
Skúste napísať čo by ste chceli aby v časopise nechýbalo?
ale neviem, ci sa to tam hodi mno, podla mna celkom dobra tema a ludi to zaujima, aspon v mojom okoli takmer vsetkych ( aj ked okrajovo ( telefony/tablety at least ) ).
Ucite by tam mala byt nejaka sutaz. Napr. sms sutaz alebo krizovka a odoslat riesenie a mozu ludia vyhrat. A hlavne si najst sponzorov a umiestnit do casopisu ich reklamy aby vas to vela nestalo.
@oliverkooo v studentskych mediach som sa pohyboval od zakladnej skoly, az po vysoku skolu, kde som zastaval funkciu programoveho riaditela televizie....
je tuper, ze sa snazis rozbehnut skolsky casopis. Drzim ti v tom palce, a ver tomu, ze to o co sa teraz snazis, ti v zivote bude iba prinosom...
Co sa tematiky tyka, tak by som sa urcite pytal ziakov tvojej skoly. Priamo osobne, vykasli sa na dotazniky. Spytaj sa aj ucitelov, nakolko ten casopis budu citat aj oni.
Pri tvorbe obsahu nezabudni pisat clanky z diania skoly a mesta. Studentom su ukradnute literarne diela z vlastnej tvorby (aj ked by som ich do takeho casopisu urcite dal). Studentov zaujima bulvar! Co sa stalo na skole. Osvojte si zaklady zurnalistiky - co musi clanok obsahovat, atd.
Pokus sa uputat citatelov roznymi sutazmi, kde im bude odmena nejaka mala vecna blbost, alebo napriklad ospravedlnenka z odpovedania. Hocico...
A fotky, vela fotiek
Vela stastia! Keby si potreboval viac poradit, napis TS
@darkestangel Som rád že mladých ľudí stále zaujímajú odborné články.
@tunnel Určite sa budeme snažiť priniesť do časopisu reklamu a to zaujímavú hlavne pre študentov. Napríklad reklamy na jazykové školy atď.
@trdelniiiq Radi by sme priniesli informácie a nahliadnutie do "zákulisia" veľkých podnikov a značiek medzinárodného významu a prinesieme vám zaujímavé články.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale neviem, ci sa to tam hodi mno, podla mna celkom dobra tema a ludi to zaujima, aspon v mojom okoli takmer vsetkych ( aj ked okrajovo ( telefony/tablety at least ) ).
je tuper, ze sa snazis rozbehnut skolsky casopis. Drzim ti v tom palce, a ver tomu, ze to o co sa teraz snazis, ti v zivote bude iba prinosom...
Co sa tematiky tyka, tak by som sa urcite pytal ziakov tvojej skoly. Priamo osobne, vykasli sa na dotazniky. Spytaj sa aj ucitelov, nakolko ten casopis budu citat aj oni.
Pri tvorbe obsahu nezabudni pisat clanky z diania skoly a mesta. Studentom su ukradnute literarne diela z vlastnej tvorby (aj ked by som ich do takeho casopisu urcite dal). Studentov zaujima bulvar! Co sa stalo na skole. Osvojte si zaklady zurnalistiky - co musi clanok obsahovat, atd.
Pokus sa uputat citatelov roznymi sutazmi, kde im bude odmena nejaka mala vecna blbost, alebo napriklad ospravedlnenka z odpovedania. Hocico...
A fotky, vela fotiek
Vela stastia! Keby si potreboval viac poradit, napis TS
@jurito Zabudol som sa vyjadriť že časopis bude pre študentov na území celej SR a na začiatkoch bude online vo formáte pdf.
@seagull Ďakujem za reakciu, určite sa ozvem.
@darkestangel Som rád že mladých ľudí stále zaujímajú odborné články.
@tunnel Určite sa budeme snažiť priniesť do časopisu reklamu a to zaujímavú hlavne pre študentov. Napríklad reklamy na jazykové školy atď.
@trdelniiiq Radi by sme priniesli informácie a nahliadnutie do "zákulisia" veľkých podnikov a značiek medzinárodného významu a prinesieme vám zaujímavé články.