Máte ho niekto? Od akej banky? Ktorý je podľa vás najvýhodnejší?
Ja sa v tomto veľmi nevyznám a keď som na nete pozeral tie cenníky, tak to bolo niečo ako útok čísel . Potreboval by som poradiť taký, ktorý má internet banking, čo najmenšie poplatk
ja mám euro 26 a som úplne spokojná, s IB ani s ničím iným som nemala nikdy problémy, ale priznám sa, že o poplatkoch za transakcie vôbec nemám prehľad...
ja mám v Slovenskej sporiteľni, je bez poplatkov, nemám zatiaľ žiadny problém...je s jednoduchým internet bankingom, transakcie sú tuším bez poplatkov, síce neviem, ako je to medzi rôznymi bankami...tiež pripisujú mesačné úroky, avšak berú malý poplatok za vedenie účtu (0,33 eur) a musíš mať minimálny povinný zostatok zároveň môžeš byť členom Študentského klubu, z ktorého ti plynú ďalšie výhody a zľavy...no ja som spokojná
mám MBank aj keď to len viac-menej kvôli vyššiemu úroku, ktorý kedysi býval, teraz už nič moc, ale aj tak, neplánujem ho zrušiť...
a študentský mám ČSOB FUN účet, som spokojná 100% - žiadne poplatky za vedenie účtu, ani za IB, žiaden minimálny zostatok, výbery z bankomatov ČSOB a Istrobanky zadarmo a ešte som k tomu dostala aj 1GB USBčko keď bola tá akcia čo sa týka upozorňovacích SMS, máš ich tuším v balíčku 5 na mesiac, nastavíš si sumu od ktorej chceš aby ťa to upozorňovalo no a nad tých 5sms potom už platíš tuším 2sk/ks.
@10 zadarmo? ty absolutne netušíš ake poplatky sa platia, výber kartou, vedenie účtu, internet banking, už iba zato ked napises variabilný symbol tak platíš.......by si bol prekvapený fakt ...
mam od tatra banky, za vedenie platíš mesačne asi 35 centov ale nemusíš mať minimalny zostatok a IB nie je spoplatnovaný ale ako je to s transakciami medzi inými bankami neviem
ja mam v CSOBcke. zadarmo vyberanie z ich bankomatov, dostala som zadarmo image kartu, internet banking je samozrejmostou, za vedenie uctu neplatim...skratka si nestazujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
naše banky = velké poplatky
madarská banka = to nie ide o česť
banka bez poplatkov /minimálne = jasná volba , a nemusíš nikde chodiť , kurier ti donesie papiere podpises a maš account
a študentský mám ČSOB FUN účet, som spokojná 100% - žiadne poplatky za vedenie účtu, ani za IB, žiaden minimálny zostatok, výbery z bankomatov ČSOB a Istrobanky zadarmo a ešte som k tomu dostala aj 1GB USBčko keď bola tá akcia čo sa týka upozorňovacích SMS, máš ich tuším v balíčku 5 na mesiac, nastavíš si sumu od ktorej chceš aby ťa to upozorňovalo no a nad tých 5sms potom už platíš tuším 2sk/ks.
takže ja by som nemenila za nič
@7 yes Sir