Ahojte, co si myslite o vztahu ked jeden studuje tu, druhy tam (v inom meste) a vidia sa malo, napriklad len ked pridu domov? Ako je podla vas mozne taky vzah udrziavat? Mate nejake rady? Poznam aj z okolia vela pripadov, ked kazdy studuje inde, alebo
Keď sa tí dvaja majú kde stretnúť, nie je problém. Rok som fungovala s priateľom, že sme sa videli len každý piatok. Teraz idem na výšku a hoci ma prijali aj do iného mesta, kde by som mala možno lepšie príležitosti, tak som sa rozhodla ísť za ním. Lebo jeden medik v BA, druhý v MT, to by proste nešlo, tak som si vybrala naše hlavné mesto...
nemam frajerku ale kamarat ma z ineho mesta a spolu su len ked on byva u nej alebo ona u neho a este sa navzajom nepodjebali a vypada to ze celkom to funguje tak preco ne
sama taky vztah nemam, sme z mesta A a obaja studujeme ine odbory v meste B, ale podla mna sa to da, mozno to nie je najlahsie vela krat, ale da sa to urcite
Toto je skutocne velmi subjektivne. Zalezi na povahe danych ludi, na ich vzajomnych citoch (skutocnych, nie predstieranych), na okolnostiach a na vela inych veciach.
rok som bola na strednej doma, on na vyske v BA. uplne v pohode. rok on na vyske v BA a ja v TT. uplne v pohode. a teraz budeme obaja v BA takze to bude aj tak uplne rovnake a v pohode
ja som napr. z mesta A, frajer z mesta B a obaja studujeme v meste C ale to je este dobry pripad, pretoze sa nevidime len vtedy, ked ideme na vikend kazdy domov, co je len par dni takze kym studujeme, vsetko funguje
@pijemzelenycaj ja mam rad aj ovocne, no vzdy musim mat kupenych viac druhov, aby som mohol vyberat, momentalne mam len dva, mätovy a lesnu zmes, bezne mavam aj 4 druhy doma a niekedy ich v priebehu dvoch tyzdnov vsetky vypijem
všetko sa dá zvládnuť pokiaľ ide o vzťah plný lásky a vidíte spoločnú budúcnosť spolu.
ja som napr. z mesta A, študujem v meste B a frájo je z mesta C. občas je to dosť ťažké. hlavne teraz máme také dosť napíčku obdobie a sme veľmi málo spolu, no stojí nám to za to a ono treba mať aj nejaký spoločný bod.nás napríklad čaká posledný akademicky napiču rok končím školu a potom už len a len spolu budeme a proste máme plán, kde a ako chceme spolu žiť a to si hovoríme, keď je najhoršie, že už len chvíľku a bude všetko superko
a čo vidím v mojom okolí? no hlavne to, že keď nastane takýto "problémik" tak si dvaja povedia, že taký vzťah nemá budúcnosť. je mi smutno z ľudí, ktorí sa tvária ako veľmi sa ľúbia a potom lebo spolu chvíľku nebudú sa rozchádzajú. veľká láska niektoré páriky :letim:
nas to caka teraz, frajer ide do prahy a ja budem tu, ale ani na sekundu som nepomyslela, ze by to nemohlo ist. a o rok idem do prahy a ja a budeme spolku
My sme od seba len 45 min. cestou busom, takže to v pohode zvládame, myslím, že nám to aj prospelo, viac sa na seba tešíme, viac si dôverujeme... je to skúška vzťahu. Vtedy sme boli spolu každý deň celé 4 roky. Ale nič sa medzi nami nezhoršilo
@greyness pekne povedane a pravdivo, zaujalo ma to, lebo ani ja take neuznavam, že pre "diaľku" sa rozisť ja teraz idem do školy na vyšku, priateľka je maturantka, je to cez 500km ďaleko ale neskončime to, o rok sa chysta tam kam ja a ti, ktori to pre "diaľku" skončia, to ako vraviš nie je ani laska...prava laska nikdy nekonči
podla mna s clovekom, s ktorym mas vztah, si si automaticky najblizsi a chces s nim travit viac casu ako s inymi prirodzene, a dana situacia sa s tym vulucuje...na co by som mala vztah, ked by sme sa videli minimalne a vsetok cas by som musela travit castejsie s ludmi, ktori mi nie su blizki ako partner, taky clovek si potom spriaznene duse hlada dokonca mimo partnera s ludmi, s ktorymi je najcastejsie
nevravim, ze udrziavat taky vztah je enmozne, len ja osobne si to nedokazem predstavit len s vynimkou nejakeho studijneho pobytu na dobu urcitu
sme z jedného mesta, no začali sme študovať každý inde, bála som sa toho, ale zvykla som si..aj tak sme spolu štvrtok, piatok, sobotu a v nedeľu doobeda, takže v tomto prípade to až také hrozné nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som napr. z mesta A, študujem v meste B a frájo je z mesta C. občas je to dosť ťažké. hlavne teraz máme také dosť napíčku obdobie a sme veľmi málo spolu, no stojí nám to za to a ono treba mať aj nejaký spoločný bod.nás napríklad čaká posledný akademicky napiču rok končím školu a potom už len a len spolu budeme a proste máme plán, kde a ako chceme spolu žiť a to si hovoríme, keď je najhoršie, že už len chvíľku a bude všetko superko
a čo vidím v mojom okolí? no hlavne to, že keď nastane takýto "problémik" tak si dvaja povedia, že taký vzťah nemá budúcnosť. je mi smutno z ľudí, ktorí sa tvária ako veľmi sa ľúbia a potom lebo spolu chvíľku nebudú sa rozchádzajú. veľká láska niektoré páriky :letim:
nevravim, ze udrziavat taky vztah je enmozne, len ja osobne si to nedokazem predstavit len s vynimkou nejakeho studijneho pobytu na dobu urcitu