chcem sa spýtať či tu niekto študuje na výške niekde v zahraničí, pretože nad tým premýšľam a chcela by som vedieť či sa to oplatí, aký je systém v krajine v ktorej študujete, či ste spokojný a podobne Tak ak sa niekto najde budem rada.
veru aj ja nad tym rozmyslam...kamoska teraz bude robit skusky do Anglicka a Kanady a ked sa tam dostane som zvedava co povie..a uvidím, ale sla by som
inak podlma mna, pokial nemas nejake stipendium, tak ta studium v zapadnych krajinach vyjde pekne draho. Najlepsie je podla mna ist studovat na cesku/slovensku vysoku skolu a potom sa do zahranicia dostat nejakym vymennym programom. Od nas z MU napriklad dost chodia ludia do Francuzska, Anglicka alebo Finska, ale aj do Ameriky, Nemecka, atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
inak podlma mna, pokial nemas nejake stipendium, tak ta studium v zapadnych krajinach vyjde pekne draho. Najlepsie je podla mna ist studovat na cesku/slovensku vysoku skolu a potom sa do zahranicia dostat nejakym vymennym programom. Od nas z MU napriklad dost chodia ludia do Francuzska, Anglicka alebo Finska, ale aj do Ameriky, Nemecka, atd.