nemohol by mi tu niekto dať nejake návrhy na dobrý haluzný program na stužkovú? taky čo vas najviac pobavil alebo čo BY vas najviac pobavil ...a aj na to s triednou knihou,,jej pečatenie či palenie či čo to je Prosím ,,thanks
fantázií sa medze nekladú... paródie na nejaké filmy, relácie alebo aj zahrať nejakú dobrú scénku z nejakého starého tv programu (dosť starého na to, aby si to nikto nepamätal , zahrať nejaký vtip a tak
a kadejaké tančeky, samozrejme my sme mali chalanov, čo "tancovali" labutie jazero
no ked kamoska robili program na stuzkovu snazili sa mat krasny a vazny program no....ale.....proste vsetci sa rehotali jak kone......pre upresnenie jedneho cisla tak dvoch chlanov a dve baby navliekli do volanikovych overalov a spievali a tancovali na dajuku piesen od ABBY takze takto dopadfla ich velka snaha
nasa stuzokova sa cela niesla v duchu "šípkovej ruzenky"
mali sme uzasny rozpravkovy tanec na zaciatku a potom program, ktorý bol paródiou na šípkovú ruženku.. nebol nejak extra dlhý, ale za to celkom kvalitný..
U nás každý musel robiť niečo. Ja síce na také veci moc nie som ale bol som donútený. Kamoš ma prehovoril aby som s ním spravil scénku s SOS. Konkrétne túto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Prídem tam max posedieť...
a kadejaké tančeky, samozrejme my sme mali chalanov, čo "tancovali" labutie jazero
mali sme uzasny rozpravkovy tanec na zaciatku a potom program, ktorý bol paródiou na šípkovú ruženku.. nebol nejak extra dlhý, ale za to celkom kvalitný..
nerobte dlhý program, lebo potom sa budú nudiť