nas bolo 30, skladali sme sa po 200..potom na tablo sme museli platiť zvlašť.. bolo to strašne vela, sestrina trieda sa skladala zhruba tak isto, a mali vela veci lacnejšich a ešte im zostane aj na tablo
nas bolo je 30 skladali sme sa po 150 ... mame uz zaplatene aj fotenie na tablo... jedine co sme si platili boli oznamka a fotky na to... ale inak aj ked to vyzera malo, mali sme vsetko kvalitne spravene, takze da sa to aj s takouto cenou
nás je 32 a skladame sa po 150. A vôbec nevieme, na čo všetko nám to vôbec výjde. Ale keďže to mám na starosti (aj) ja tak sa toho ojekabátenia tak nebojím
24 - 200 € ... za 500 € by som mohol stužkovú oj.. pretože super stužková sa dá spraviť aj za menej, taký priemer je asi väčšinou 200, záleží aj od počtu.. záleží aj na počte ôsob samozrejme, ak vás menu na jedného výjde okolo 20-25 €, potom poplatky za sálu, výzdoba atď. okolo 2000 € len za to, ďalej fotograf, kameraman, DJ, oznamka (stužky...), dodatočné jedlo, alkohol (tvrdý, vína, šampanské).. nejaké minerálky, kofoly a ďalšie a ďalšie výdavky.. a máme zrazu obyčajnú stužkovú za 5-6000 €
bolo nás 33, tuším sme sa skladali po 300é - mali sme na to účet asi 2 roky, takže sa to nemuselo zaplatiť naraz a ešte nám aj dali nejaký bonus v banke... platili sme z toho všetko, ostalo aj na dozvuky, darčeky profkám, kvety na konci roka a kopu vína, ktoré sme tajne pili v šatni
tak nejak ako @23 bolo nás 11 a presné sumy už neviem, ale keďže v dnešnej dobe (a v tej dobe taktiež) nemá nikto peniaze len tak nazvyš, veľa vecí sme si dokázali povybavovať lacnejšie, resp. inak povedané po známosti DJ nás teda vyšiel napr 50 €, sálu sme mali zdarma, fotograf taktiež zdarma (resp. za občerstvenie), stužkári boli vlastne pozvaní hostia (partneri dvoch spolužiakov), tortu pre profesorov a rodičov a taktiež aj tortičky pre každého z nás sme mali buď úplne zdarma, alebo sme platili len 20,- € Záležať sme si dali na kameramanovi, ale nepamätám si už koľko to stálo.
Za oznamká, poháre na prípitok, šerpy, stužky a dar pre triednu sme sa skladali osobitne, fotograf nám urobil skvelú cenu a všetky vytlačené fotky (t.j tablové aj oznamkové) sme mali len za 9,-€/osobu a tablo nám taktiež sponzorsky vyrobil jeden známy
jediné čo ľutujem je, že toho, čo bolo na švédskych stoloch som sa ani nedotkla :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
+ za stužkárov sme doplácali 20€ (15x)
+ oznamka sme platili sami
+ tablové/oznamkové fotky sme platili sami
+ DVD budeme platiť sami
+ 10€ sme sa skladali triednej na darček
@laurikaaa 500? to kde budete mať tú stužkovú preboha?
Ale @14 už fakt sila, to ste mali volade v Dubaji tú stužkovú, ne?
a na jedneho to vyslo cca 85 E s dvoma hostami to vyslo 135 E
Za oznamká, poháre na prípitok, šerpy, stužky a dar pre triednu sme sa skladali osobitne, fotograf nám urobil skvelú cenu a všetky vytlačené fotky (t.j tablové aj oznamkové) sme mali len za 9,-€/osobu a tablo nám taktiež sponzorsky vyrobil jeden známy
jediné čo ľutujem je, že toho, čo bolo na švédskych stoloch som sa ani nedotkla :/
A stále nerozumiem, ako môže taká chujovina toľko stáť, veď to je cena nejakej skromnej dovolenky ...