čo treba vybaviť na stužkovú, aké sú nejaké tradicne veci co sa zvyknu robit na stuzkovej? piste vase zazitky a nejake rady mna caka tento rok stuzkova a zaujima ma to tak pls poradte
Teba čaká tento rok stužková a pýtaš sa, čo treba vybaviť??
Zlatá moja, ja mám asi tak 20-30 A4 papierov popísaných zoznamami, telefónnymi číslami, informáciami, atď... Pomaly každý deň niekam volám, vybavujem, mailujem.. Začala som vybavovať min. rok cca v marci (stužky, poháre) a tento rok som sa od začiatku asi ešte nezastavila. Krásne, že sa teraz pýtaš, naozaj
treba objednať stužky, poháre, miesto, menu, alkohol, výzdobu, tortu, kvety, DJ-a, fotografa, kameramana a ešte k tomu všetkému treba zostrojiť nejaký obstojný program
no a potom už len stačí nahovoriť niekoho v triede, aby stužkovú moderoval, treba si zohnať vhodný odev, topánky, objednať sa ku kaderníčke a kozmetičke a to je myslím všetko
a ešte som zabudla, že toto celé bude okorenené krásnymi hádkami vášho triedneho kolektívu
@h8u a to čo stužkovú vybavuješ pre 100tried? my sme to mali yvbavene lavou zadnou Sála ,DJ ,fotograf,oznamká Behom týždna vybavené ,teraz sa ideme fotit a natačať intro
Vybavujem ju pre našu triedu Asi ste to mali behom týždňa a zdalo sa ti toho málo preto, lebo ste to robili viacerí.. Ale zober si, že ja to robím SAMA pre 30 ľudí a všetky tie veci sama vybavujem.. Ja mám 17 rokov preboha a nikdy som nič podobné nerobila.. A je to maximálne hrozné. Už nech je potom.
my sme to zmákli za mesiac oznamká, fotenie, miestnosť, dj, kameraman, výzdoba, darček pre triednu, program ( ten aj tak vyzeral ) a fotografov nám dohodila triedna bolo to narýchlo ale bolo to NAŠE aj keď sme sa kvôli tomu hádali jak malé deti
Sála, stužky, poháre, kuchárky, čašníkov, jedálny lístok, oznamka, fotograf - na oznamka, na stužkovú, kameraman, DJ, pozvánky pre profesorov, pozvať profesorov, treba sa dohodnúť či s partnermi alebo bez, zistiť PRESNÝ počet ľudí, vyrátať sumu na jedného za jedlo, zabezpečiť výzdobu, tortu, zákusky, mäso, víno, alko, nealko, kvety do výzdoby, kvety pre rodičov a profesorov, vyzbierať sa nejakú väčšiu sumu na spoločné výdavky, darček triednej, osvetlenie, zasadací poriadok, program, napísať príhovory, naučiť sa tancovať samozrejme, nejaká tá choreografia, nacvičiť nástupy.. A ty sama pre seba šaty, make up, nechty, vlasy.. Určite som na niečo zabudla, ale toto by malo byť to najhlavnejšie
za necelé dva týždne mám stužkovú ... a od tohto tu sa dištancujem lebo v našom kolektíve sa do niečoho starať je samovražda tak to prenechávam hviezdam nech si to spravia podľa svojho vkusu ja sa tam prídem najesť a opiť ...poprípade strápniť ... inak mám celú stužkovú na háku lebo slečny z triedy mi ju maximálne znechutili ...
my sme šli do Talianska, príhovor a program sme vymýšlali 2 hodiny pred odovzdávaním stužiek. a bolo to krásne, síce gýčové ale super! a nikto ma nepresvedčí, že to bolo zlé
Trochu neskoro, my uz mame viac menej vsetko vybavene. damn... to mi pripomina ze by som mal prepisat scenar...
Ale k veci. Miestnost, stuzky, oznamka, fotenie, fotograf, kameraman, DJ, Obsluha, jedlo, program, pohare, gravirovanie poharov, darcek pre triednu, kytice, pozyvanie profesorov, nacviky programu a tak dale
@ccc92 v prvom rade je to miesto ... a to je podla mna uz neskoro teraz zhanat. My sme to riesili na zaciatku druheho a uz bola kopa miest a termínov obsadena
Miesto, jedlo a pitie, výzdobu, ozvučenie, kameramanov a fotografov, stužky, príp. aj nejaké poháre triedne ak chcete, tričká alebo mikiny... nenapadá ma už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Zlatá moja, ja mám asi tak 20-30 A4 papierov popísaných zoznamami, telefónnymi číslami, informáciami, atď... Pomaly každý deň niekam volám, vybavujem, mailujem.. Začala som vybavovať min. rok cca v marci (stužky, poháre) a tento rok som sa od začiatku asi ešte nezastavila. Krásne, že sa teraz pýtaš, naozaj
no a potom už len stačí nahovoriť niekoho v triede, aby stužkovú moderoval, treba si zohnať vhodný odev, topánky, objednať sa ku kaderníčke a kozmetičke a to je myslím všetko
a ešte som zabudla, že toto celé bude okorenené krásnymi hádkami vášho triedneho kolektívu
Vybavujem ju pre našu triedu Asi ste to mali behom týždňa a zdalo sa ti toho málo preto, lebo ste to robili viacerí.. Ale zober si, že ja to robím SAMA pre 30 ľudí a všetky tie veci sama vybavujem.. Ja mám 17 rokov preboha a nikdy som nič podobné nerobila.. A je to maximálne hrozné. Už nech je potom.
Sála, stužky, poháre, kuchárky, čašníkov, jedálny lístok, oznamka, fotograf - na oznamka, na stužkovú, kameraman, DJ, pozvánky pre profesorov, pozvať profesorov, treba sa dohodnúť či s partnermi alebo bez, zistiť PRESNÝ počet ľudí, vyrátať sumu na jedného za jedlo, zabezpečiť výzdobu, tortu, zákusky, mäso, víno, alko, nealko, kvety do výzdoby, kvety pre rodičov a profesorov, vyzbierať sa nejakú väčšiu sumu na spoločné výdavky, darček triednej, osvetlenie, zasadací poriadok, program, napísať príhovory, naučiť sa tancovať samozrejme, nejaká tá choreografia, nacvičiť nástupy.. A ty sama pre seba šaty, make up, nechty, vlasy.. Určite som na niečo zabudla, ale toto by malo byť to najhlavnejšie
zábava s pár kamoškami je to jediné prečo sa na stužkovú ako-tak teším
Ale k veci. Miestnost, stuzky, oznamka, fotenie, fotograf, kameraman, DJ, Obsluha, jedlo, program, pohare, gravirovanie poharov, darcek pre triednu, kytice, pozyvanie profesorov, nacviky programu a tak dale
no ja si osobne na stuzkovu (nie pripravu) spominam pozitivne hlavne moj tanec....