ja som ti na to odpovedal snad ti to podvyhlo naladu
mne je to jedno ked opoveda neviem skusim sa este"rozbehat" chat ale ked vidim ze to nikam nevedie tak kaslem na to nech sa dotycni rozprava z nejakym obrazkom
Ale nie, neviem ako to vidia iní, ale tak z môjho pohľadu odpovedám na otázky slovom "neviem" vtedy, keď sa niekto vyzvedá kokotiny. Vtedy mu to robím naschvál, ale keď sa niečo seriózne pýta ohľadom môjho názoru a ja neviem, tak mu to proste poviem.
A zas ďalšia kategória sú konverzácie aké spomenula @mielikki
V normálnej reči typu "ideš von? - neviem" áno, ale to sa mi stane možno 3x za rok. Ja sám občas používam "neviem" vtedy, keď viem že by moja skutočná odpoveď robila tomu druhému problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
rozhodne nemyslím odborné otázky a tak podobne
napríklad ja bežne odpovedám na otázku : Kam ideš? že neviem xD
A pôjdeme tam zajtra? - Neviem.
O koľkej mám prísť? - Neviem.
Prídeš teda po mňa hej? - Neviem.
Kedy končíš? Potrebujem si urobiť voľno. - Neviem.
Čo si mal/a na obed? - Neviem.
a podobne. to ma naozaj vytáča
Proste veci, ktore nie su o vedomostiach, ale o osobnom nazore - na toto odpovedat neviem mi pride hlupe.
- Kam ideme?
- Netuším.
- A čo tam?
- Neviem
majú dačo do seba
mozme ist
tak okolo 2
tak to vazne neviem mozno na bicykli
o pol 2
na obed som mal varenu vodu
ja som ti na to odpovedal snad ti to podvyhlo naladu
mne je to jedno ked opoveda neviem skusim sa este"rozbehat" chat ale ked vidim ze to nikam nevedie tak kaslem na to nech sa dotycni rozprava z nejakym obrazkom
..kvak..
Ale nie, neviem ako to vidia iní, ale tak z môjho pohľadu odpovedám na otázky slovom "neviem" vtedy, keď sa niekto vyzvedá kokotiny. Vtedy mu to robím naschvál, ale keď sa niečo seriózne pýta ohľadom môjho názoru a ja neviem, tak mu to proste poviem.
A zas ďalšia kategória sú konverzácie aké spomenula @mielikki
inak, ak je niekto unavený, mimo..........tiež nevládze myslieť jasne.......
aj ja to občas robím.....