ale celkovo ten typický štýl vansy, úzke rifle, tričko vans biele, na to ešte košeľa nejaká, šiltovka vans a ešte herschel či jak sa to píše batoh - to absolútne nie
si už pripadám jak medzi ovcami a to sa mi spočiatku tie batohy tiež páčili ale celkovo ke´d vidím že ich má každý druhý, tak radšej nie
mne sa páči keď ma nie je vidno! preto väčšinou čierne oblečenie
Aktuálne sa mi dosť páči taký ten swag, čo došiel po dvoch rokoch aj na Slovensko, soft grunge/nu goth/whatever (fuj výrazy, ale keď sa to raz tak volá
A dlhodobo maximálne farebné doladenie, elegancia skôr než 'športové' kusy, historizujúce prvky, 80.-90. roky a tak. Bez nápisov, obrázkov a značiek.
ja sa obliekam normálne: tričko, mikina (väčšinou čierna) , rifle, a topánky (zo zásady nie Nike, Adidas, Vans ani Converse), štýl žiadny - hlavne aby mi bolo oblečenie dobré, aby nebolo výrazné a aby nemala polka mesta na sebe to čo ja
podľa príležitosti najpohodlnejšie sa cítim v convserskách a teplákoch ale tak do školy niekedy tričká inokedy košeľa a opätky ide o to načo mám náladu a o akú priíležitosť ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale celkovo ten typický štýl vansy, úzke rifle, tričko vans biele, na to ešte košeľa nejaká, šiltovka vans a ešte herschel či jak sa to píše batoh - to absolútne nie
si už pripadám jak medzi ovcami a to sa mi spočiatku tie batohy tiež páčili ale celkovo ke´d vidím že ich má každý druhý, tak radšej nie
mne sa páči keď ma nie je vidno! preto väčšinou čierne oblečenie
A dlhodobo maximálne farebné doladenie, elegancia skôr než 'športové' kusy, historizujúce prvky, 80.-90. roky a tak. Bez nápisov, obrázkov a značiek.
A žiadne fejk zlato :ble:
ja sa obliekam normálne: tričko, mikina (väčšinou čierna) , rifle, a topánky (zo zásady nie Nike, Adidas, Vans ani Converse), štýl žiadny - hlavne aby mi bolo oblečenie dobré, aby nebolo výrazné a aby nemala polka mesta na sebe to čo ja
a aby som nepripravila o obrázky:
tak či onak foto vidíš
» cdn10.lbstatic.nu/files/looks/med...
ehm...no taký...všeliaký...
botasky, rifle, tričko, mikina, bunda a kapsa..
možno pridám nejakú fotku ako chodím oblečený
ukážka
inak vsetky obrazky, ktore ste sem postli, su na az na zopar vynimiek uplne spatne
@hetfield
&ei=wU6KUpTGIorOtAbl44DYCg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1680&bih=934#facrc=_&imgdii=_&imgrc=bp09ZjBy4dSDXM:;1WeiXN6EmykzlM;http%3A%2F%2Fwww.studentpoint.cz%2Fdata%2Fresized%2Ffiles%2Fmoda%2Fmetalmoda%2F400x267-7942-black-veil-brides.jpg;http%3A%2F%2Fwww.studentpoint.cz%2F5-moda-design%2F1933-metal-nejsou-jen-cerne-hadry-a-mastne-vlasy-rikaji-metalove-kapely%2F;400;267" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=štýl...
&ei=wU6KUpTGIorOtAbl44DYCg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1680&bih=934#imgdii=_" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=štýl...
» www.studentpoint.cz/5-moda-design/1...
samozrejme že metal nieje len to ale to nič nemení na tom že tá skupina metal nieje... cmuk
takéto
a do tretice
» cdn9.lbstatic.nu/files/looks/lar...
» cdn11.lbstatic.nu/files/looks/lar...
» cdn11.lbstatic.nu/files/looks/lar...
» cdn10.lbstatic.nu/files/looks/lar...
veľké svetre, klobúky, creepers, kožené bundy, sukne a tak
» lookbook.nu/look/4555777-An...
» lookbook.nu/look/5364308-Mo...
» lookbook.nu/look/4846649-Go...
» lookbook.nu/look/5127112-Co...
» lookbook.nu/look/5251400-Az...
» lookbook.nu/look/5287848-Mi...
proste na nej sa mi páči všetko (okrem jej nôh, ale handry všetky), 90% by som si aj obliekla.
námatkovo vybraté ešte tieto dievky
» lookbook.nu/kristinegee...
» lookbook.nu/hapatime...
» lookbook.nu/bagt...
ale štýlovo je to asi to isté.
co na to hovorite, babenky?