suhlasim s @3 vsetci ludia su svine ciuz mensie alebo vacsie pozri sa na seba chces povedat ze si nikdy neurobila nieco svinske?ze si sa k niekomu velmi zle zachovala a tak?nemozes sudit lludi pokial ich nepoznas a ked uz poznas a urobia nieco kvoli comu ich povazujes za svine skus sa najprv vzit do ich situacie a pochopit to ake na to mali dovody a az pootom sud...
co? ludia,vsak vy sa spamatajte! uznavam vase nazory ale tak,ja sa z coho spamatat nemam!!! proste ma len zaujimali nazory inych ale zrejme niekto to nevie pochopit!!!!
teoreticky sivna je ta, takze chlap nemoze byt svina .... samec svine je kanec, takze muz moze byt len a len kanec vsakze? inak mi to nepride, to ako keby na moza sa vravelo ta a na zenu on.
ludia su rozni...kazdy ma v sebe kusok dobra,ale mozno navonok posobi ako zly ci uz dobrovolne,alebo este len nikto v nom to dobro neobjavil a o pohlavie nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov