Ja som ešte s nikým nechodila. Nie že by som nechcela alebo by nechcel nikto chodiť so mnou ale...ešte sa nepodarilo aby sa do mňa zamiloval práve ten, ktorého ľúbim ja. Buď chce niekto mňa, koho neľúbim, alebo sa fanaticky zamilujem do niekoho a je to je
Si ešte mladá, ono to príde. A určite sú vzťahy založené na láske. zaujímalo by ma ale prečo si odmietla tých, čo s tebou chceli chodiť, možno že z rovnakého dôvodu odmietli tí ďalší teba.
Tvoji rovesníci sú v drvivej väčšine spolu len vďaka momentálnej obojstrannej zamilovanosti (preto vzťahy na pár týždňov, max. mesiacov), prípadne tomu pomáha aj predstava lepšieho imidžu a tlak rovesníkov.
[kopírujem svoj post zo staršieho fóra]:
Láska je, keď je človek ochotný obetovať sa pre partnera aj napriek tomu, že je to ťažké, nudné, že z toho nič nemá, že keby odišiel, bolo by mu lepšie/ľahšie/pohodlnejšie, a aj napriek tomu ostáva, lebo slobodne chce z lásky kvôli tomu druhému, nie kvôli sebe.
U koľko párov 15-ročných, čo poznáš, niečo také platí?
@flussica veď práve, aby si uvedomila, že ak sa s tým vyrovná, zbaví sa všetkých svojich problémov a nemusí sa pasovať s mnohými inými, ktorých príklady nájde tu v každom druhom fóre .D
tvoje 15 ročné kamarátky? len niektoré....a aj to si niektoré len myslia... ďalšie sa hrajú na posledné mohykánky ktoré si myslia že svojou laskou napravia ich "drsných chlapcov" a väčšina ma iekoho preto lebo všetci ostatní už partnerov majú tak nech nie sú sami a zachovajú si svoje miesto v hierarchickom rebríčku
@spacebound pekná otázka na zamyslenie, to by zaujímalo aj mňa, lebo aj keď som starší, zažil som to rovnako ako ty, ale len z mojej strany - o mňa ešte nikto nezakopol , samota aj tak pretrváva a tá predposledná veta ma vystihuje tiež, určite by som s niekým nebol bez citov, len kvôli tomu, že nechcem byť sám - to radšej byť sám navždy
@spacebound myslim to tak, aby si sa nezatazovala takymi vecami a venovala sa produktivnejsim veciam... ked to ma prist, tak to pride ... no a čo sa tyka ekonomickych, prirodovednych vied a cudzich jazykov, je to ta najlepsia investicia, aku mozes vo svojom veku urobit
moj nazor je taky ze si este moc mlada na to aby si to pochopila..neboj sa o nic neprichadzas..a ano niekedy vztahy su o laske...no niekedy zas nie...bohuzial...
do 20. su vacsinou zalozene na fyzickej pritazlivosti (niektori tvrdia, ze laska=sex), potom na peniazoch...smutne, ale pravdive, lebo laska s tym nema nic....na laske su zalozene "detske lasky", ale su kratke, lebo laska sama o sebe je prchavy pocit
@interrupcio ja sa venujem produktivnym veciam a ostane mi čas aj na takéto myšlienky a v tomto fore mi nejde o to vyzdvihnúť že chcem mať chalana ale že sa pozerám na ľudí okolo mňa
@spacebound pozri to, co som napisal neplati pre 100% vztahov, ale pre vacsinu...isteze sa najdu vynimky, ale budu asi velmi vzacne, kedze som este na ne nenarazil :/ ....a nic v zlom, ale ak mas naozaj 15 rokov, tak sa este o vztahoch naucis toho velmi vela a sama uvidis, ze tak je to vacsinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nefilozofická odpoveď na @0 sa nachádza na mojej profilovke
[kopírujem svoj post zo staršieho fóra]:
Láska je, keď je človek ochotný obetovať sa pre partnera aj napriek tomu, že je to ťažké, nudné, že z toho nič nemá, že keby odišiel, bolo by mu lepšie/ľahšie/pohodlnejšie, a aj napriek tomu ostáva, lebo slobodne chce z lásky kvôli tomu druhému, nie kvôli sebe.
U koľko párov 15-ročných, čo poznáš, niečo také platí?
ked sam v sebe sa nevyznas,
ked nahle celkom stracas rec
a zostavas aj ked chces ist prec,
bude to LASKA!
a milujem 13plat! júúúch!
lebo som nebola do nich zamilovaná
to budes dovtedy chodit na SAABe?
map-co?
spot on