Ja si myslím, že sú práveže ešte horší. A všetky tie šialené nákupy a stres a tak. A plno IDIOTOV na vianočných trhoch, čo sa nepozerajú, kadiaľ idú a dupú po ostatných.
Niektorí sa tak snažia byť, až je to komické a skončí to tak, že sú oveľa horší
My sme teraz našťastie v pohode, ale keď sme boli s bratom menší tak miesto "vianočnej pohody", trochy roboty okolo a nestarania sa o zbytok tu vládla akurát neurotickosť rodičov, ktorí sa silou mocou museli podriaďovať vianočným kravinám tak to skončilo akurát tak, že vkuse ziapali na deti, ktoré chceli mať trochu pokoja ...
Nezdalo sa mi práve ľudské keď som dnes v drogérií potrebovala kúpiť voňavku mamine a nevedela som akú a v celej predajni bola jediná predavačka - pri pokladni a teta čo stála za mnou vyzerala že by ma najradšej jediným dobre miereným úderom zhodila na zem aby si mohla zaplatiť nákup a ponáhľať sa ďalej...
Tiež sa mi nezdalo ľudské keď na križovatke niekomu skapalo auto a ostatní za ním po ňom začali vytrubovať ako šialení...
A ľudské sa mi nezdali ani tie tlačenice v obchodoch... Fakt nebyť oca tak dnes ihneď z práce padám domov... v živote ma už nedostanú do nákupných centier deň pred štedrým dňom... :/
Ľudia sú vystresovaní, nervózni, všetko riešia na poslednú chvíľu, pomaly sa idú udupať a pobiť o posledné kúsky... Nervozitu si potom vybíjajú na druhých ktorí sú potom tiež nervózni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
e neznasam, ked niekto,kto sa mi pocas celeho roka neozve sa prave na vianoce ozve...nech sa strcii!!!!
My sme teraz našťastie v pohode, ale keď sme boli s bratom menší tak miesto "vianočnej pohody", trochy roboty okolo a nestarania sa o zbytok tu vládla akurát neurotickosť rodičov, ktorí sa silou mocou museli podriaďovať vianočným kravinám tak to skončilo akurát tak, že vkuse ziapali na deti, ktoré chceli mať trochu pokoja ...
Tiež sa mi nezdalo ľudské keď na križovatke niekomu skapalo auto a ostatní za ním po ňom začali vytrubovať ako šialení...
A ľudské sa mi nezdali ani tie tlačenice v obchodoch... Fakt nebyť oca tak dnes ihneď z práce padám domov... v živote ma už nedostanú do nákupných centier deň pred štedrým dňom... :/
Ľudia sú vystresovaní, nervózni, všetko riešia na poslednú chvíľu, pomaly sa idú udupať a pobiť o posledné kúsky... Nervozitu si potom vybíjajú na druhých ktorí sú potom tiež nervózni...
» www2.birdz.sk/forum/ukaz-svoj...