Stalo sa vám, že chlapec začal za vami zaberať, vy ste sa to dozvedeli dokonca od jeho kamošov, ktorí vám donášali to, čo váš nápadník o vás povedal (samozrejme, samé dobré veci typu: "je to kočka, veľmi sympatická baba"), dokonca vás zavolal na rande a n
Proste zdupkali, lebo buď nevedeli, čo chceli, alebo sa zrazu odmotali, aj také sa stáva (spomenula som si na babu, ktorej v podstate tesne pred tým, ako sa mala dať s niekým dokopy, dotyčný oznámil, že jeho to prešlo). Pre mňa to veľmi normálne nie je... Každopádne ti nemusí byť ľúto, keď nemali gule ti aspoň oznámiť, ako na tom ste. Nie je to tvoja vina, proste si len mala smolu. Ťažko budeš mať v sebe niečo, čo prinúti ľudí takto reagovať.
hmm..mne by taketo prilišne iniciatorske gesta skor vadili..ďalša vec nemam rada ked sa niečo o sebe alebo o niečom čo by ,,mohlo byť,, dozvedam od tretej osoby..pokiaľ dotyčny nema odvahu povedať ti niečo do očí tak je to take..hmm...každopadne k veci určite sa neobvinuj že niečo robiš zle kedže ako pišeš dovtedy bolo všetko v poriadku...to že sa to stalo trikrat po sebe možno nema žiadnu suvislost..ja osobne by som sa skusila priamo na to spytať chalana a nie pytat sa na forach..je to zbytočne kedže my mu do hlavy nevidime.
@omega 1 , @beaurebelle , @lucia199513 takže, najprv som iniciatívu nevyvíjala, lebo som chcela, aby o mňa bojoval on, ALE hovorí sa o ňom, že je to plachý chalan a už asi 3 roky bez baby, plachý je, hanblivý tiež, ale šlo mu to parádne to všetko... keď sa odmlčal začala som sa mu ozývať ja, že ako sa ma a podobne... odpísal mi len, že nestíha a ma veľa práce, aj v škole to mal perné, ale to si za pol roka nenašiel na mňa čas ani na hodinu???? neviem, čo už znamená "nepadla iskra", lebo ja nikdy neprejavujem záujem chalanovi, pri ktorom vo mne nepreskočila iskra, a myslím, že keby nepreskočila, tak by ma nevyhľadával a nepozýval von... a ešte malý detail.. prvý chalan bol kamoš s tým druhým a na priame otázky, čo sa stalo mi jeden odpovedal len "ani sám neviem" a očividne cítim, že sa o tom nechce baviť, ten druhý sa vyhovoril, ako som už písala na kolobeh povinností, a zopakoval mi to x-krát, a ten tretí, chcel niečo viac, ale len na fyzickej úrovni... takže ten ma netrápi... pýtam sa na fóre, lebo som nechcela s tým dobiedzať u nich, keď som sa už raz pýtala... a druhá otázka, je možné, že by som si ho mohla nejak "získať" späť?
@semhamforas nemyslím , inak by ma nevolal opakovane... a vykašľal by sa už pred tým na mňa, veď sme sa pár mesiacov pred tým poznali, tak až tak mimo nebol, čo som, kto som, aká som...
a to som písala, že on sa mi ozval takto, a ja som málokedy, navyše to ani nerobím...
@lilta no čo ti poviem dnešný ľudia su prosté taký .... nehľadaj taký vážny vzťah vieš .. chcu sa len zabaviť ..... takže prepáč ale neber si to za svoju chybu .. ber si to tak že každý robý v tej chvíli čo je pre neho naj .. a pre neho bol asi rozchod
nuž tak potom to bude vtom že proste stratil zaujem...je hlupost že nemal čas ani minutku..to sa ti len snaži tlačiť kaleraby do hlavy...už by som mu neverila na tvojom mieste
@beaurebelle najhoršie na tom je, že som potom randievala s nejakými chlapcami, ale to len tak som ich spoznávala, no nebolo pri ani jednom z nich tak dobre... ako pri tom, o ktorom píšem tu
@lilta Ja by som ti o chlapoch vedela toľko hovoriť.. a o týchto situáciách duplom..
Jeden mi skladal básne, aká som úžasná a všeličo a nakoniec zdupkal. Druhý ma chcel iba jebať.
Čerešničkou na torte bol chlap, ktorý mi denno denne hovoril, ako ma miluje, ako som jeho múzou a utópiou, ako si na mňa počká 10000 rokov, potom sa vyspal s mojou kamarátkou , na druhý deň jej chcel povedať, že to bol omyl a že miluje mňa a večer mi oznámil, že sú spolu (Vraj má pocit, že som jeho posledná možnosť)
@darkkizz OOOOCH! tak toto je už poriadna sila.... nezávidím ti to a dúfam, že si OK... zaslúžili by preplesky!!! a čo sa týka toho môjho, v spoločnosti (čiže medzi babami) nie je považovaný za fešáka, skôr ho označujú ako "sympaťáka", lebo je milý atď., a môžem teda povedať, že máloktorá o neho preto zakopne, ale pre mňa je to šampión no, mám smolu
@semhamforas už teraz viem, čo mi odpíše "nestíham" alebo niečo podobné, alebo "rád by som šiel, ale teraz ti neviem povedať kedy, lebo mám nabitý program, ale ozvem sa ti a niekam už konečne pôjdeme" lebo raz som ho volala, a nejak takto to dopadlo... takžeeeeeeeee
@semhamforas nie, nedostali, pusy od neho dostávam na zvítanie sa, alebo pri lúčení, aj to len na lícia... také mi však dáva každý jeden kamarát... takže sóda
No ja som mala tiež jedno také. Pre mňa krásny chlap, ale ostatné ho moc nebrali. Ale bol taký temperamentný a teatrálny a to sa mi na chlapoch strašne páči.
No a šiel po mne. Dosť dlho, no vtedy som mala priateľa ale neklapalo mi to s ním a chcela som tohto, ale on to potom nejak vzdal.
@darkkizz tak nečuduj sa, prečo to vzdal ja sa s tým tiež vídam, medzi priateľmi, keď ideme posedieť, na diskách a tak... a vždy za mnou príde, ešte sa nestalo, žeby neprišiel, ale čo z toho? trt
@semhamforas tak, pri lúčení ma objal, divne na mňa pozeral, akoby ešte niečo mi chcel povedať, ale nakoniec si to rozmyslel... a celý ten večer bol parádny, sme sa v kuse len smiali, bolo na ňom vidno, že je už konečne uvoľnený, dokonca sa mu ani domov nechcelo ísť
ale dobre, skúsim to ešte, a uvidím thnaks everyone
@semhamforas tak keby sa nedostavila nejaka šanca .. resp. by sa tvárila nejako nezaujato tak by som si pomyslel že je asi hanblivejšia a počkal by som si na nejaké to 10 rande .. ale potom by som to už asi vzdal
"sám neviem čo sa stalo"...to hovoria vždy, a znamenať to môže viac vecí, v tom mojom prípade to bolo "nie si taká, ako som si predstavoval" a keď som sa prejavila, iskra sa vrátila...a potom zas odišla Kašli na to, nebol to ten pravý. Chyba nie je v tebe, aj keď možno je to tým, že si nevyvíjala zo začiatku iniciatívu a on chcel, aby sa bojovalo o neho a nie aby on bojoval o teba. V dnešnej dobre neplatí už to staré známe "chalan sa má ozvať prvý", pretože aj chalan chce vedieť či o neho stojíš alebo je ďalší z radu...good luck, nájdeš keď budeš pripravená, a on tiež
ja sa tiež držím pravidlá, keď sa chce tak sa dá... alebo ten kto chce hľadá spôsob, ten kto nie hľadá dôvod... alebo ako sa to vraví... no, keby že je to klasický chalan, tak skôr by som sa deptala nad tým, že by sme už spolu mali byť, ak by ma chcel, ale on nestíha pomaly spať a to ma nejak "ukľudňuje"... a napadla ma aj možnosť, že aj on chce vedieť, ako to ja s ním myslím - ja som sa na neho stále nevykašľala, na to si ho až príliš vážim, a nejak pomaly sa mu snažím dokazovať, že to myslím úprimne a vážne... ale je pravda, že ak to nebude prinášať ovocie, tak sa zamerám iným smerom, hoci nezadaných chalanov jest veľa z nich (najmä v mojom okolí) sú to mantáci , čo mi proste nevyhovujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
My máme častokrát aj iné veci na práci, než sa vám venovať 24/7. Ale vždy neskutočne moc poteší, keď sa žena ozve...
Ďalšia vec, že sa im mohli naskytnúť problémy, alebo si problém prehliadala a on proste problém riešiť potrebuje (ak to nevie sám)
a to som písala, že on sa mi ozval takto, a ja som málokedy, navyše to ani nerobím...
k druhej časti - OK
@miskoo6 ale my sme spolu ešte nechodili , a ja mám o tom chalanovi takú mienku, že je to milý, slušný chlapec, vždy gentlemanský a zdvorilý
Jeden mi skladal básne, aká som úžasná a všeličo a nakoniec zdupkal. Druhý ma chcel iba jebať.
Čerešničkou na torte bol chlap, ktorý mi denno denne hovoril, ako ma miluje, ako som jeho múzou a utópiou, ako si na mňa počká 10000 rokov, potom sa vyspal s mojou kamarátkou , na druhý deň jej chcel povedať, že to bol omyl a že miluje mňa a večer mi oznámil, že sú spolu (Vraj má pocit, že som jeho posledná možnosť)
Našťastie som ho nemilovala. Ale bol to kus!
No ja som mala tiež jedno také. Pre mňa krásny chlap, ale ostatné ho moc nebrali. Ale bol taký temperamentný a teatrálny a to sa mi na chlapoch strašne páči.
No a šiel po mne. Dosť dlho, no vtedy som mala priateľa ale neklapalo mi to s ním a chcela som tohto, ale on to potom nejak vzdal.
A to sa s ním ešte aj musím pravidelne vídať.
mohol by si mi ešte raz vysvetliť tú teóriu?????? lebo som kus nepochopila
ale dobre, skúsim to ešte, a uvidím thnaks everyone
čiže hej očakával
A ešte niečo.. ak chlap niečo chce, tak si to zariadi.. Ak by s tebou chcel byť, tak by si tu teraz nedávala takú anketu, ale by ste boli niekde spolu
PS: veľa šťastia v hľadaní ..
@darkkizz @20 už som čakal, kedy tam uvidím výhovorku typu "sorry, pomýlil som si ťa s ňou"
nemyslím... bola by som si toho vedomá...
@majo