je to podla vas spravodlive?? preco sa to vola FARMA ked sa tam miso najviac nadrel zasluzil si tu vyhru a vyradili ho vypadnuty sutaziaci podla simpatii,lebo nieje taky falosny debilko a na nic sa nehral ako ostatny..
je to strašne od veci spravené lebo vyhadzujú najsilnejších aby nemali konkurenciu a je to hlúpe že tam rolu hrajú aj sympatie ale celkovo t je celé na hlavu tie pravidlá
@drejka ako buzerant ktory chodi s romom (ozaj este som sa ti nepochvalil xD) viem o tom svoje, ze sa ludom nepacis Ale keby som mal ochrnat oci s nosom 24 hodin denne, poriadne by ma z toho rozbolela hlava.
Zivot je aj o tom s ludmi vychadzat , ak sa pocita , ze s niekym stravis dlhsi cas, je to nevyhnutnost a on sa o to ani nepokusil.
Proste pristup som tu, tak sa mi pchajte neuznavam.
A kubo je normalne detsko proste , ma na to teoreticky aj vek, v 18stich nemusi byt kazdy salamun. Nad tym sa staci pousmiat a nie na to picovat.
To nie je o tom kto viac maka, to je o celkovej taktike proste , kazdy tam isiel s tym, ze chce prachy. A povedzme si uprimne, Miso by vo verejnom hlasovani vyhral s kazdym. Takze je logicke, ze sa ho zbavili.
Stale treba mat napamati, ze je to sutaz, kde o nieco ide.......
@1 presne tak máš úplnú pravdu. Mišo je tam jediný normálny človek a nič nepredstiera ako ta sprostá štetka Jarová ktorá je falošná ako jej hnusné ovisnuté cecky a ten jej hnusný smiech
nie..toto uplne dosrali tym ze vyradovali ostatni..mala vypadnut ta monika sprosta co tam cele dni nic nerobi..jelikož vypadol Michal fandím Adi..lebo je síce aká je, ale robila viac jak Monika a Lenke som prestala fandiť keď začala každý deň revať a chlastat
Tie pravidlá sú padnuté na hlavu. Druhého finalistu mal voliť hospodár. Nepoviem, o finalistke, rozhodnúť, okey, ale o vypadnutom pred bránami semifinále? A ešte k tomu rozhodovali to jedinci, ktorí vypadli a spravili pre tú farmu v porovnaní s Mišom, hovno? Nepáči sa mi to.
A ak vyhrá duel s Andreou Monika, tak radšej nech vyhrá ona ako Lena. Tá alkoholická dedinská divadelníčka, čo hrá na city a chce deťom kúpiť za výhru koňa a hudobné nástroje.
kto ešte aj nad tým rozmýšla či sú tie pravidlá. spravodlivé ..nevie čo je spravodlivosť...jasné, že je to nespravodlivé...ako môžu o vypadajúcom rozhodovať vypadnutí ? to kde videla markíza....ale ako vidím, tak markíza ide dole vodou ...chudák Michal, jediný normálny tam bol....a tiež ma prekvapil Kubo že nedal hlas Michalovi......dúfam, že to vyhrá MOnika, aj ked ju veľmi nemusím ale 100xkrát je lepšia ako tá tehotná.....Lenku neodcudzujem ale to jej správanie a ten jej plač, že keď príde domov bez penazí ...fuj to bola ale pretvárka ....a už aká bola pani, keď sa stala farmárkou týždňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
uznávam, že sa niekedy choval čudne, ale on a Lenka si to tam najviac oddreli a podľa mňa takej Adi tie peniaze ani netreba...
ten koncept je celkom fajn, ale markiza to cele posrala, tak isto ako plno dalsich "reality show".
Mišo sa tam nadrel najviac a chuj mu z toho
A 90 percent z tych, co fandili Misovi by s nim v reale nevydrzalo v jednej miestnosti ani 10 minut
Pozeram to od zaciatku a jeho snaha rastla priamoumerne k tomu, ako sympatie k nemu klesali.
Moj nazor. Ale nehovorim , ze to nie je sikovny chalan
Zivot je aj o tom s ludmi vychadzat , ak sa pocita , ze s niekym stravis dlhsi cas, je to nevyhnutnost a on sa o to ani nepokusil.
Proste pristup som tu, tak sa mi pchajte neuznavam.
A kubo je normalne detsko proste , ma na to teoreticky aj vek, v 18stich nemusi byt kazdy salamun. Nad tym sa staci pousmiat a nie na to picovat.
To nie je o tom kto viac maka, to je o celkovej taktike proste , kazdy tam isiel s tym, ze chce prachy. A povedzme si uprimne, Miso by vo verejnom hlasovani vyhral s kazdym. Takze je logicke, ze sa ho zbavili.
Stale treba mat napamati, ze je to sutaz, kde o nieco ide.......
Ale po dnešnom výsledku prestávam.
Tie pravidlá sú padnuté na hlavu. Druhého finalistu mal voliť hospodár. Nepoviem, o finalistke, rozhodnúť, okey, ale o vypadnutom pred bránami semifinále? A ešte k tomu rozhodovali to jedinci, ktorí vypadli a spravili pre tú farmu v porovnaní s Mišom, hovno? Nepáči sa mi to.
A ak vyhrá duel s Andreou Monika, tak radšej nech vyhrá ona ako Lena. Tá alkoholická dedinská divadelníčka, čo hrá na city a chce deťom kúpiť za výhru koňa a hudobné nástroje.
Proste je Lenka precitlivelá, podľa mňa to divadlo nie je...