Caute,potrebujem skusenosti a podrobnosti,ked ste s nejakym chodili alebo aj baby frajerky boli take?kamoska ma skusenost a pripada jej ze ten moj je taky pripad,som z toho krapitek zmatena,diky vopred
Prosim ta, ak riesis to ci s tebou manipuluje priatel na zaklade jeho znamenia, asi by si mala zvazit ci mat vobec vztah... Existuju geneticke predispozicie, ale obdobie v roku kedy sa clovek narodil o nom naozaj nic nevypoveda. Ti najlepsi vestci, sa sami vyjadruju, ze cele tie veci okolo postavenia hviezd a planet je obycajne pozlatko a svoje predpovede k zivotom ludi zakladaju na detailoch odpozorovanych z cloveka a z toho co z neho vytiahnu pocas "vestenia".
@karlotiskot@antifunebracka presne som vedela ze sa pridas tam kde ta nechcu nechaj ma uz dpc @lawey@tikalok tak neviete ze sa to o nich vravi ze a kazdy ked spomeniete ze nejaky skorpion tak jemny povzdych nemyslim astrologiu brzdy ale priame skusenosti a nejaky blby pocit.skoda reci mudrlanti,neda sa s vami
Ale teraz vážne. Škorpióny sú do istej miery manipulátori, to nemôže nikto poprieť. Majú dve klepietka a tie sú na manipulovanie s menšími predmetmi vhodné. Avšak nemusíš sa báť, že ti zoberie hrnce a bude ich roznášať po byte. Istotu by si mala s rybami, tie nemajú ruky a preto nemanipulujú. Rybie prsty sú symbolom manipulačnej emancipácie rýb, lebo s prstami by vedeli manipulovať aspoň s vidličkou alebo perom. Váhy nezvyknú byť manipulátori, ale niektoré priemyselné manipulátory môžu obsahovať váhu na váženie manipulovaného objektu. Panny môžu byť manipulátorky, ale nemusia. Mnohé z nich ešte nemanipulovali ani len s penisom, ale čo nie je, môže byť neskôr.
@etelnair tak vtomto sa moc nevyznám ale poznal som dvoch škorpionov čo boli dost manipulatívny čo je ale horšie oni si to neuvedomovali proste to bola taká povaha nechápem prečo to tak je jak sú vtom období hviezdy naklonené ale jakosi je to tak
no ja na take horoskopy neverim, ale s kamaratom sme si vsimli, ze ludia narodeni v urcitom znameni maju veeeelmi podobne vlastnosti (a velakrat sa ani nepoznaju navzajom ti konkretni, ktorych sme rozoberali). ja teda so skorpionmi osobne moc dobre skusenosti nemam, akurat spominany kamarat je vynimka, ale on sa sam priznal, ze jedina vec, ktora ho drzi spat je jeho socialna fobia a inak by bol strasny hajzel
a mam v zivej pamati, ako sa spoluziacka - skorpion na strednej v jedalni chvalila, ze konecne dosiahla, aby sa jej rodicia rozviedli to podla mna hovori za vsetko
Hmmm. Ja a karol nie sme ten istý človek... nechápem celkom tú prehnanú reakciu na normálne napísanú radu. Nikto ťa tu netupil., možno ťa pár ľudí podpichlo, ale potupa vyzerá velice odlišne. To, že ti niekto povie aby si kašlala na horoskopy si myslím, že nie je hodné tvojej reakcie. Príde mi, že sa strašne viktimizujes a neviem ci je to nejakym momentalnym rozrusenim, alebo bezna vec. Ak je tato reakcia u teba bezna, myslim ze ten "skorpion" nie je ten manipulator, ale skor bude chyba k tebe, ak je to trebars tak ze ta do takej labilnej chvile dohnal niekto iný, Mala by si sa na neho vykašlať nech je skorpion, alebo velryba...
@karlotiskot nooo to bolo vseibecne myslene a funebrakovi som adresovala dalsiu vetu,on ma nemusi len tak ani ma nepizna preto ma srie ked sa serie kde nemusi,hej kapol si na to,moje rozpolozenie atd pretoze mi to zacina pomaly zapadat a ako vidis je tomptavda ze je to aj trochu v znameni,onto mi slo,svoj stret aby niekto opisal diky @etelnair neverim,ty si mi odpovedal normalne!je na martina takze skoro v strede a vela veci sedi,ja som tiez ale prevazuju jednoznacne vahy preto som idealna ,obet, @lawey aj ty siii ale vidis nie si taka si mozno podobna ako ja @staphylococcus ako vidis v niejt pripadoch to sedi ty teliatko @anitfunebracka consi zas dokazujes na mne???aky si uzasny neomylny,strc sa uz niekam kde od teba pytaju nazor nechapem ako sa @maybenka moze s tebou bavit ked si
Poznám viacero škorpiónov a je pravde, že môžu mať nejaké charakterové črty spoločné ako aj iné znamenia. Asi ti však nepoviem nič nové, ale kašli na znamenia. Ak manipuluje, nemusí byť škorpión, blíženec, lev, atď...vypovedá to o ňom niečo úplne iné.
Hmm, nemyslim, ze by manipulovali, skor chcu cloveka doviest k jeho lepsiemu ja. A to sa moze zdat ako manipulacia ale nie je. (Sama som skorpion tak to manipulovanie aspon pekne zaobalim nech nevyjdem z toho ako zle zvieratko)
Inak ja ked poviem ze som skorpik tak nepocujem povzdych ako tu niektori pisu. Raz to bolo skor cuvnutie a nasledny respekt ale neviem ci to malo daco so samotnym znamenim. A ono dost zavysi aka je kombinacia s cinskym horoskopom. Takze ja aj ako skorpion som vpohode mierumilovna (pokial ma.niekto fakt nenaserie) pretoze to mam skombinovane s cinskym znamenim pes. Takze som taka hrava a roztomila vpodstate
Ale.teraz ozaj. Ja som si na tom tiez kedysi ulievala ale tie charakteristiky su spravene dost tak vseobecne, ze si z toho vytiahne kazdy co mu vyhovuje a je to blbost uz len kvoli tomu, ze kazdy sme iny. Takze neni skorpik ako skorpik. Ale kazdy clovek na svete je iny, neda sa skupina vytriedit len kvoli datumu narodenia. Viac cloveka tvaruje sam.zivot.
tak počkať.
Aj ty máš znamenie škorpióna? ale tvoje vlastnosti sa skôr hodia na váhy, ak som správne pochopila tvoje komentáre? Tak ak horoskop na teba neplatí, prečo by mal na iných? Potom môže byť manipulátor aj ten, kto má znamenie ryby, ale jeho vlastnosti sa viac hodia na škorpióna, alebo ten čo je škorpión môže byť ovplyvniteľný, naivný. Takže kašli na tieto hlúposti, ktoré ani nedávajú zmysel, ak je to manipulátor je jedno či je škorpión alebo rak, vyser sa naňho
Skúsenosti. Kedysi tretí najlepší kamoš je škorpión a úplne slušný a kľudný človek. Bývalá kamoška škorpiónka a tiež slušná, iná ako ten kamoš ale žiaden náznak zlost či manipulátorstva. Ďalšia známa škorpión čistý presne stred dekády a úplne normálna, slušná žena, láskavá, ochotná, priateľská atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a mam v zivej pamati, ako sa spoluziacka - skorpion na strednej v jedalni chvalila, ze konecne dosiahla, aby sa jej rodicia rozviedli to podla mna hovori za vsetko
Na horoskopy kašli, ak manipuluje tak manipuluje, nie je to kvôli znameniu
Vies ktori skorpioni su manipulatori? Ti co si to o sebe precitaju a zacnu sa tak podvedome spravat
"V niektorých prípadoch to sedí" = confirmation bias.
Nebuďte hlúpe naivné jelitá, ľudia.
Inak ja ked poviem ze som skorpik tak nepocujem povzdych ako tu niektori pisu. Raz to bolo skor cuvnutie a nasledny respekt ale neviem ci to malo daco so samotnym znamenim. A ono dost zavysi aka je kombinacia s cinskym horoskopom. Takze ja aj ako skorpion som vpohode mierumilovna (pokial ma.niekto fakt nenaserie) pretoze to mam skombinovane s cinskym znamenim pes. Takze som taka hrava a roztomila vpodstate
Ale.teraz ozaj. Ja som si na tom tiez kedysi ulievala ale tie charakteristiky su spravene dost tak vseobecne, ze si z toho vytiahne kazdy co mu vyhovuje a je to blbost uz len kvoli tomu, ze kazdy sme iny. Takze neni skorpik ako skorpik. Ale kazdy clovek na svete je iny, neda sa skupina vytriedit len kvoli datumu narodenia. Viac cloveka tvaruje sam.zivot.
Toto znamenie vnímam asi ako najviac nehodiace sa k môjmu. Zatial som človeka v tom znameni normalneho asi nestretol.
Aj ty máš znamenie škorpióna? ale tvoje vlastnosti sa skôr hodia na váhy, ak som správne pochopila tvoje komentáre? Tak ak horoskop na teba neplatí, prečo by mal na iných? Potom môže byť manipulátor aj ten, kto má znamenie ryby, ale jeho vlastnosti sa viac hodia na škorpióna, alebo ten čo je škorpión môže byť ovplyvniteľný, naivný. Takže kašli na tieto hlúposti, ktoré ani nedávajú zmysel, ak je to manipulátor je jedno či je škorpión alebo rak, vyser sa naňho
nie je manipulator ale iba chory