@azizi@1 moji tiez asi od 5 alebo 6, ale nastastie som kazdy druhy vikend bols s ocom a prazdniny som travil vzdy na polovicu a s otcom, takze to nebolo az take hrozne
@bot@2 uplne presne rovnako sme to mali! Zila som s mamou, kazdy druhy vikend som bola s otcom a s otcom som aj chodila na dovolenky v lete, obvykle az 2 a 2 tyzdne k moru, to bolo velmi fajn. Aj ked vzdy mi tam chybala mama. Ona aj niekedy chcela ist s nami, ale otec sa bal, ze sa budu hadat
Aka vacsina tu ma nerozvedenych rodicov... Ludia, ja vam tak zavidim, ze ste mohli vyrastat s oboma rodicmi, to bol v detstve moj najvacsi sen, dala by som za to vsetko.
@6 to, že sa niečí rodičia nerozviedli, ešte neznamená, že vyrastal v šťastnej, harmonickej a láskyplnej rodine.. v mnohých prípadoch sa ľudia nerozvedú proste zo strachu, z pohodlnosti alebo pre peniaze, žijú mizerný život s osobou, ktorú neznášajú a decko vyrastá vo vypätom, toxickom a abusívnom prostredí.. a to už je fakt lepší rozvod.
@thunderstorm@7 suhlasim, moje detstvo by bolo riadne napiču pokiaľ by sa naši nerozviedli popravde. akože prišiel som sice o nejaky rozpravkovy scenar ale ziskal som super otčima ktory ma vela naucil a tiez macochu (inak strasne hnusne slovo, nikdy som ju tak nevolal xD) s ktorou tiez bola sranda...
@thunderstorm@7 Ja som tak vyrastala do tych 6 rokov, videla som niekolko krat cez skaru vo dverach rodicov hadat sa strasne a biť (najma z maminej strany). Ale bolo to pre mna nejakym sposobom ovela lepsie, nez rozvod a odstahovanie sa otca, strasne som tym potom trpela dala by som vtedy vsetko za to, aby sa vratil.
@bot@8 mama si nikdy trvaleho partnera nenasla, takze otcima som nemala a otec to iste. Teraz ma novu priatelku, ale mam k nej taky skor ambivalentny vztah, urcite nie cisto pozitivny...
@azizi@6 mne sa vzdy zas celkom pacila predstava, ze ma niekto dva pary “rodicov” ? teda samozrejme v pripade, ze by tam vsetky vztahy fungovali v nejakej dostojnej rovine. A teda nasi boli spolu vzdy v pohode (aj napriek tomu, ze podla mna nemaju takmer nic spolocne), a ani by som detstvo a zivot a nimi nemenila, len som vzdy bola trochu zvedava, na tuto rozvedeno-znovuzadanu rodinnu konstelaciu ?
@azizi@6 to je len prelud, velu ludi a celkovo pary a svadby vznikaju na financnom zaklade a potom ich tie financie nasilu drzia spolu. Preto bohac nema problem sa rozviest, ale chudaci sa doma tlcu, deti placu a nevidia vychodisko...
Moji rodičia sa obaja rozviedli s niekym inym a potom sa dali dokopy, takze to bolo take divne, ze som mala vzdy nevlastnych surodencov, ale zaroven ziadnych vlastnych a tym padom som sa citila v takej... trosku blbej pozicii, akoby som niekomu ukradla rodiča, blbo sa to opisuje, ale ako decko som to prezivala... ale oni dvaja sa maju radi dodnes, aj ked to nie je total idealne
@azizi akoze mne to nikto nedaval najavo, ale proste som videla, ze moju sestru otec obcas navstivil a so mnou bol kazdy den a proste... som sa citila jak vrah
Jasne, brala som to v pohode... moji bratia na tom boli horsie, lebo mali len 13 a 6 ale najviac najlepsie bolo to, ze oco s nami byval v dome este nejakych 10 rokov porozvode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale nie, nejak ma to velmi netrapilo a ani netrapi...