plno..neriesim ich a je mi z nich zle..ako dokazu byt pred niekym "ini" a ked odide z miestnosti uz komentuje nieco na jeho osobu...najhorsie ze takto sa uz sprava kazdy prvy a pol-ty clovek
Falosny ludia su vsade.......kazdy je falosny..nykdy niesi taky aky naozaj si...pri babe si iny...pri kamosoch si iny...pri rodine si iny....vsade na kazdeho cloveka mas iny pristup....je uz len natebe ci sa budes dotej falosenj hry zapajat aby si ukazal ze poznas spravne komunikovanie a zdrzal si snimy vstah lebo kazdy je iny ked sa snim zblizis
@muf no neviem čo si tým akože chcel povedať. ale tak povedz mi ako by si sa správal k človeku ktorý v tvojej prítomnosti sa správa ako tvoj kamoš a za chrbtom ťa ohovára a robí všetko proti tebe. ja som voči takým ľuďom maximálne zvažujem čo im môže povedať a čo nie. ja sak iným ľudom takto nesprávam a nepovažujem sa toho skvelého ako ty píšeš a ostatní sú pre mňa tí zlí. ja poznám aj takých ľudí za ktorých by som aj ruku do ohňa. no ale ak si taký sveta skúsený tak napíš ako ty by si dokázal dôverovať človeku ktorý sa takto správa. ak by napríklad potreboval 1000€ bez váhania by si mu dal?
@muf ty si kokot alebo ako ťa mám nazvať? vieš ty vôbec čítať čo som písal...cituj ma kde som napísal že ho začnem ohovárať..toto na ľuďoch absolútne neznášam ak prekrúcajú moje slová....ja som napísal "voči takým ľuďom maximálne zvažujem čo im môže povedať a čo nie" ak ti to mám preložit tak v"ľudskej" reči to znamená že nevykecám pred takými ľuďmi rôzne tajnosti alebo dôležité veci ktoré danú osobu trápiť nemusia.
a teraz si myslíš že čo robím? tebe v hlave poriadok robím lebo ty v hlave nemáš všetko po kope. nevytrhávaj veci z kontextu ale pochop čo ti človek píše. to ti len v dobrom hovorím. daj si na to pozor v budúcnosti sa ti to 100x vráti keď budeš najmenej čakať. ako sa hovorí : Božie mlyny melú pomaly ale isto. tak používaj tu vyrážku čo máš na krku na to na čo ju máš
@muf tebe aj keby niekto celý rok hlavu o stenu trieskal tak stále budeš mlieť to svoje ako pokazený gramofón..ty si fakt človek bez štipky rozumu..prečítaj čo som písal a potom tu píš svoje blbosti pre malé detičky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale nestazujem sa.
@cuketta @drejka nechcete sa pobiť?...
Tak?
To, že niekomu nepoviem niečo čo by potom mohol využiť proti mne alebo nejakej inej osobe, neznamená že som falošný
a teraz si myslíš že čo robím? tebe v hlave poriadok robím lebo ty v hlave nemáš všetko po kope. nevytrhávaj veci z kontextu ale pochop čo ti človek píše. to ti len v dobrom hovorím. daj si na to pozor v budúcnosti sa ti to 100x vráti keď budeš najmenej čakať. ako sa hovorí : Božie mlyny melú pomaly ale isto. tak používaj tu vyrážku čo máš na krku na to na čo ju máš