ahojte kamaratka mi poslala na mail prakticku maturitnu otazku ale robila to v Microsofte Worde 2007 cize subor s koncovkou docx a ja mam Microsoft Word 2003 cize sa mi daju otvarat len subory s koncovkou doc... nevedel by mi niekto poradit ako sa da zmen
Na strankach Microsoft-u sa da stiahnut taka sranda pre Office 2003ku » office.microsoft.com/sk-sk/products/... aj nejake SP a potom ti bude 2003ka otvarat aj .docx
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.microsoft.com/downloads/detai...
» www.oconvert.com/converter/docx-...
» www.akonasoftver.sk/index.php?sekci...
@5 to doslo aj mne ale ja by som potrebovala vediet ako nie ci sa to da
@6 rada by som ale ona je do toho taky isty buk ako ja cize mi to prerobit na subor doc nevie
Keď vám príde niečo s príponou docx alebo pptx a nemáte Vistu a máte
staršiu verziu Wordu tak text pošlite ako prílohu na G - mail.
Otvoríte správu a tam dole pri prílohe máte také niečo ako: otvoriť ako dokument Google.
Keď to urobíte tak v ďalšom okne sa vám zobrazí ten text čo bol v docx, pptx a vy ho len skopírujete do vašej verzie Wordu.
Len druhá vec či máš gmail.
» www.zamzar.com/...
Prekonvertuješ to tak, že pôjdeš na túto stránku a
1. súbor docx z tvojho PC vložíš do prvého okienka na tej stránke
2. v druhom okienku zvolíš formát na aký to chceš konvertovať (v tvojom prípade doc)
3. do tretieho zadáš svoju mailovu adresu, kam sa ti má uložiť ten prekonvertovaný súbor
4. stlačíš convert
To vše. Je to zadarmo.