Takže... Dala som si prihlášku na bilingválne gymnázium aj do Sučian, aj do Čadce a prijali ma na obe školy.... A teraz neviem, na ktorú mám ísť.. Je pravda, že Sučany sú lepšie, ale zas v Sučanoch nie je intrák, je až v Martine, a vraj je v hroznom stave
Sučany... pretože je to lepšia škola, pretože je tam úžasný kolektív, pretože Martin je skvelé mesto, Vrútky takisto a ak by ti nestačilo, tak máš blízko Žilinu... srdcová záležitosť
@fxx - ty musíš mať so sebou fakt vážne problémy... ti došli lieky či čo?
No a drahá Dianuška, poviem ti asi len toľko, že Sučany sú najuznávanejšia slovenská škola a je veľmi ťažké sa tam dostať, omnoho zložitejšie, ako dostať sa do Čadce... ty si to zvládla bravúrne a myslím si, že by bolo nezmyselné takúto šancu len tak zahodiť, len kvôli intráku... Ale na druhej strane je naozaj pravda, že cestovať v zime do susedného mesta je o niečom úplne inom, ako vstať a prejsť 10 m do školy... Rozhodnutie je na tebe, bude to ťažké, ale nech sa rozhodneš akokoľvek, obe školy sú dobré a podstatné je, že si sa na ne dostala, až taký rozdiel v tom hádam nebude Máš splnený sen, tak sa nestresuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tak aj tak moc ludi sem nepise
tak sem dam tento kratsi komentiicek
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No a drahá Dianuška, poviem ti asi len toľko, že Sučany sú najuznávanejšia slovenská škola a je veľmi ťažké sa tam dostať, omnoho zložitejšie, ako dostať sa do Čadce... ty si to zvládla bravúrne a myslím si, že by bolo nezmyselné takúto šancu len tak zahodiť, len kvôli intráku... Ale na druhej strane je naozaj pravda, že cestovať v zime do susedného mesta je o niečom úplne inom, ako vstať a prejsť 10 m do školy... Rozhodnutie je na tebe, bude to ťažké, ale nech sa rozhodneš akokoľvek, obe školy sú dobré a podstatné je, že si sa na ne dostala, až taký rozdiel v tom hádam nebude Máš splnený sen, tak sa nestresuj