baby, čo robíte keď vám začnú velmi padať vlasy, končeky začnú byť suché a celkovo vyzerajú vlasy nezdravo ? dávam si aj zábaly s olivového oleja a žltka, žehlím ich minimálne..tak neviem čo sa deje
a ešte či používate niektorá vlasovú kozmetiku Redk
@matiarka to je tak nespravodiivé niektoré ženy si umyjú vlasy šamponom a maju dlhe krasne vlasy..ja sa starám príkladne aby vyzerali ako vyzerajú a aj tak sa dojebavaju
nežehlím si ich vôbec, ale ofinu a končeky mám aj tak zničené.. keď je to už fakt zlé, pristrihnem si tie konce cca o 5 cm, ak mením aj strih tak idem rovno ku kaderníčke.. no a masku na vlasy nepoužívam (minimálny efekt), ale pomáha mi na ne táto farba na vlasy (fakt je mám po nafarbení lesklejšie, pevnejšie, vyzerajú zdravšie, nelámu sa toľko a aj to vyzerá prirodzene vďaka odtieňu podobnému mojim originál vlasom)
Asi co najmenej žehlit , to uz vies a aj robíš, sem tam si končeky podstrihnut , ked su suché tak tie masky , alebo kamaratka mala akysi šampon na suché vlasy z lekarne, neviem presne ako sa volá, a na vypadávanie , och to by som aj ja chcela vediet, ale počula som ze an to pomáhajú vitamíny a dobrá strava Neviem ci pomaha
no skus ten lopuchovy sampon a kokosovy olej .. kludne si ho mozes dat aj do celych vlasov, na korienky a do dlzky, ked budes doma, ze si ho nechas posobit pol dna ( v noci radsej nie, lebo to zacne smrdiet dost ) a potom zmyt .. alebo su take pripravky z lekarne na vypadavanie vlasov, nie som si ista ako sa to vola, skus sa opytat, urcite ti tam poradia alebo tusim sa da chodit ku koznej na tekuty dusik (asi? ..a samozrejme nezehlit si ich, nefarbit (podla mna) a nezatazovat ich velmi nejakymi lakmi alebo inymi vecami
@dadus88 ten kokosovy mam zo začiatku fajny bol ale potom som mala furt masne s toho musim prestat na nejaky čas farbiť aj ked ryšavej sa nechcem vzdat rozmyšlala som aj nad hennou ale .. ževraj sa to má dávať len na prirodne vlasy nie chemicky upravene ..nevieš jak to je?
nejedz blbosti. ziadne extra drahe balzamy ti podla mna nepomozu, zlozenim je to to iste co tie lacne, len tam pridaju zlomok promile niecoho, co nazvu nejakym extra komplikovanym nazvom a nacapia to na obal, aby to vyzeralo dobre.
ja som vyskusala vsetko mozne a moje vlasy vyzeraju stale tak isto. jedz vyzivne veci, nezer kraviny, nechaj ich obcas oddychnut a nemaj to vkuse v gumicke, nezehli, ak sa da, a kup si nejaky biosampon. lopuchova voda je tiez
@olii ak si vlasy farbíš na ryšavo/červeno tak je to z toho, farbila som si vlasy kvalitnou farbou cca dva roky na ryšavo a aj tak boli extra suché ku koncu na koncoch : D a padali.. tak som ich ostrihala úplne nakrátko a teraz mi vyrástli moje hnedé a sú najviac zdravé. tak skús chvílku nefarbiť alebo použiť hennu
Hennu si môžeš dať aj na farbené vlasy, ale minimálne 2 týždne po farbení. Inak ja som sa so svojimi suchými vlasmi už zmierila a dávam na ne len olejček po umytí a to je všetko, už sa mi s nimi nechce vôbec babrať
Ja som mala strašne zničené vlasy od žehlenia, farbenia ...plus ich mám ešte veľmi kučeravé tak sa samé vysušujú a pomohla mi rada L´oreal intense repair.... od kaderníčky som si objednala polku výrobkov tej rady..síce je to drahšie..dosť celkom ale vlasy mi to dalo dokopy
a čo sa týka toho že ti tu neodoručili "extra drahé" prípravky..ide len o to že tie z obchodu sú iba marketingový ťah....od dobrej kaderníčky je niečo úplne iné ...
a keď si už farbíš vlasy a máš problémy...zase raz ti odporučím kaderníčku s kvalitnými vecami... zase sa mi potvrdilo , že l´oreal farby sú naj...
zaujímavé však je že tie z obchodu sú katastrofálne poväčšine
lepšie suché ako mastné... ja mám teraz vypadávajúce a mastné (ale to vždy) tak mi dala teta lekárnička nejaký šampón, od kaderníka mám olejček na vlasy, suchý šampón a zatiaľ som spokojná
jojobový olej si dávam na konce, balzam od glisskur, inak žiadne agresívne šampóny a prípravky,nefénujem, nežehlím, občas ostrihám. no a hej, furt mám vlasy jak kokot
Ja som si napríklad vlasy do 18tich nežehlila a nefarbila(teraz len žehlím),padali mi ako divé(resp stále padajú) a boli neskutočne zničené aj keď som chodievala pravidelne ku kaderníčke,používala len žihlavový šampón a pod...
@olii fuu, nie som si ista .. moja sestra pouzivala hennu a predtym si vlasy farbila, ale nie stale, asi len raz, mozno dvakrat .. tak neviem .. mozno to bude mat mensi ucinok a menej to chyti ..ona mala rysavu hennu a bolo to uzasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Moja sestra si vlasy nežehlí voobec a nemá také problémy.
To s tým 'veľmi padaním' vlasov nwm, asi ich máš ťažké...
potrebujem nejakú kvalitnú masku na vlasy, olejček hocičo... dúfam že mi niekto niečo overené poradí
a 'ona o ničom nevie'.... ?
Takže keď ti nikto nepomôže, pôjdem za sesternicou...
Ona si nejaké veci na vlasy dáva...
Ináč mala by si skúsiť brať vitamíny pretože ich nedostatok sa odzrkadluje na kvalite vlasov
ja som vyskusala vsetko mozne a moje vlasy vyzeraju stale tak isto. jedz vyzivne veci, nezer kraviny, nechaj ich obcas oddychnut a nemaj to vkuse v gumicke, nezehli, ak sa da, a kup si nejaky biosampon. lopuchova voda je tiez
a čo sa týka toho že ti tu neodoručili "extra drahé" prípravky..ide len o to že tie z obchodu sú iba marketingový ťah....od dobrej kaderníčky je niečo úplne iné ...
zaujímavé však je že tie z obchodu sú katastrofálne poväčšine