Otázka : Vedel som heslo jedneho týpka na FB . Nasral ma , tak som mu to heslo zmenil , aj email . Vymazal som mu pár albumov a dal mu profilovku že HACKED On teraz do mňa hučí že ma udá , môže ?
ak by to bol firemny, komercny ucet, tak ano... takto sa to moze akurat brat, ako porusenie listoveho tajomstva (vztahuje sa aj na maily) alebo poskodenie dobreho mena osoby... a to co si spravil bolo ozaj trapne btw, to ked poznas niekoho heslo, neznamena, ze si nieco " hackol "
Jeden druheho "hackol" a ten ho ide "udat na sud" ... tato spolocnost v ktorej psy dedia majetok, ludia sa sobasia s izbovymi rastlinami a macky sa pchaju do mikrovlnky je jednym slovom JEBNUTA.
Radim obmedzit pozeranie americkych filmov a uvedomit si priority zivota
Ak si vedel niekoho heslo a ten dotyčný ti ho dal sám a dobrovoľne tak ti nič nemôže. Je to jeho chyba, že ti dal heslo a to ti povie každý policajt či právnik.
Samozrejme ako už bolo vyššie spomínané ak sa nejedná o firemný fb/email.
Z takých vecí sa aj po súde vyviazne maximálne s podmienkou (ak sa teda jedná o obeť - súkromnú osobu a žalobu za poškodenie dobrého mena alebo podobne).
BTW, kedy už wannabe hackeri (script kiddies a v poslednej dobe špecificky práve ich časť združená v Anonymous SK/CZ) konečne pochopia, že zneužívanie hotových exploitov na passwordsniff alebo DDoS (pričom DDoS nie je hack, len obyčajné preťaženie) je trápne, ak sami nemajú šajnu, na akých princípoch vlastne tie programy fungujú, nieto ešte rozumieť ich kódu...
Hacker je ten, kto po nájdení zraniteľnosti (podotýkam, že vlastnou hlavou a nie exploitom, snifferom alebo zabudnutým neodhláseným facebookom) ju NEJDE okamžite zneužiť, pretože jeho cieľom je zvyčajne poukázať na nezabezpečenosť systému, nie honiť si ego zruinovaním jedného neopatrného užívateľa-laika za jeho chybu s použitím cudzieho exploitu a nulových vlastných vedomostí o problematike.
A druhá vec - normálny hacker má dostatočné znalosti o IT práve, vopred vie, čo si môže dovoliť a čo má aké trestnoprávne následky a stopercentne nedobehne vystrašený na Birdz fórum s témou "hackol som niekoho, môže ma žalovať?"
@shit hovorím o passwordsniffe; o tom, že zneužívanie cudzích programov na "cool h4x0rovanie" je trápne; že hacker hľadá nové zraniteľnosti, vlastnou hlavou a nie kvôli honeniu ega alebo pomste.
Viac-menej som to, čo ti ostatní napísalí do jedného-dvoch riadkov (@9 , @11 , @14 , @15 , @17 , @18 , @19 , @20 , @26 , @32 , @36 , @40 ) napísal do viacerých.
Keď už sa tak toho chytáš, DDoS som spomenul kvôli tomu, že je to so sniffom nerozlučná dvojica pre scriptkiddies. A je známe (aspoň tým, ktorí vidia ďalej, než na správy v telke, kde sa povie, že "slovenskí hackeri anonymous znova útočia"), že anonSK sú scriptkiddies:
kedysi keď chalan naštval chalana, tak sa pohádali, vynadali, príp. sa pobili... a dneska? doba sa ,,rozkošne" mení na pretechnizovanú dobu a ľudia si v rámci pomsty menia heslá na FB a pod... ale teda chalan, ty musíš byť drsnýýý
ja tiez mam taky problem a ked raz bol u mna kamos tak ked sa prihlasoval na fc a mu ulozilo heslo a som mu povedal ze som mu ho hackol a on to povedal celej triede ze viem hackovat nech si na mna davaju pozor a ked raz prisiel policajt (ako ucit nie koli mne) preberali sme gambling a spoluziacka sa opytala policajta ze co je to hacking on jej to vysvetlil a cela trieda na mna ukazala prstom ''Filip je hacker!'' a policaj si mrmlal pod nos ze to je trestne a ja som sa prepadol od hamby.
Takze dakujem svojmu debilnemu spoluziakovy ze my skazil meno a uz som mu povedal ze som ho nahackol ze neviem hackovat a mal to heslo ulozene v pc a on mi na to povedal ze neverim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale ináč asi tak ako @8
A po druhe nic ti nedokaze...
A po tretie si chuj ked toto robis niekomu
Radim obmedzit pozeranie americkych filmov a uvedomit si priority zivota
nic z toho nebude, aj keby si si zasluzil...
jo a.. NEROB KOKOTINY!
len dobra rada do zivota..
pri tomto by ten chalan bol ich rukami uz davno mrtvy
Samozrejme ako už bolo vyššie spomínané ak sa nejedná o firemný fb/email.
BTW, kedy už wannabe hackeri (script kiddies a v poslednej dobe špecificky práve ich časť združená v Anonymous SK/CZ) konečne pochopia, že zneužívanie hotových exploitov na passwordsniff alebo DDoS (pričom DDoS nie je hack, len obyčajné preťaženie) je trápne, ak sami nemajú šajnu, na akých princípoch vlastne tie programy fungujú, nieto ešte rozumieť ich kódu...
Hacker je ten, kto po nájdení zraniteľnosti (podotýkam, že vlastnou hlavou a nie exploitom, snifferom alebo zabudnutým neodhláseným facebookom) ju NEJDE okamžite zneužiť, pretože jeho cieľom je zvyčajne poukázať na nezabezpečenosť systému, nie honiť si ego zruinovaním jedného neopatrného užívateľa-laika za jeho chybu s použitím cudzieho exploitu a nulových vlastných vedomostí o problematike.
A druhá vec - normálny hacker má dostatočné znalosti o IT práve, vopred vie, čo si môže dovoliť a čo má aké trestnoprávne následky a stopercentne nedobehne vystrašený na Birdz fórum s témou "hackol som niekoho, môže ma žalovať?"
a nerob kktiny . . čo ti tu už myslím že zopár ľudí povedalo .
» www.dataprotection.gov.sk/buxus/generate_...
» www.dataprotection.gov.sk/buxus/generate_...
Viac-menej som to, čo ti ostatní napísalí do jedného-dvoch riadkov (@9 , @11 , @14 , @15 , @17 , @18 , @19 , @20 , @26 , @32 , @36 , @40 ) napísal do viacerých.
Keď už sa tak toho chytáš, DDoS som spomenul kvôli tomu, že je to so sniffom nerozlučná dvojica pre scriptkiddies. A je známe (aspoň tým, ktorí vidia ďalej, než na správy v telke, kde sa povie, že "slovenskí hackeri anonymous znova útočia"), že anonSK sú scriptkiddies:
» blackhole.sk/newsddos-na-web...
Stačí ti prečítať prvé tri komentáre, z nich sa dozvieš názor reálnej security komunity. Tretí komentár sa mi páči najviac.
Takze dakujem svojmu debilnemu spoluziakovy ze my skazil meno a uz som mu povedal ze som ho nahackol ze neviem hackovat a mal to heslo ulozene v pc a on mi na to povedal ze neverim.
Co mam robit poradte prosim