to bolo teraz na 9gag "when a man is quiet he's a thinking man, when a woman is quiet, she's mad" ale hej no birdzaci nemaju radi generalizovanie takze nesuhlasim
sorry, chcela som to ako nadpis fóra, ale najako mi to nevyšlo... teda ja sa radím skôr k tým tichším ženám, najmä ak som v spoločnosti ľudí, ktorí mi nie sú až tak blízki :/ Myslím si, že sa tento výrok nedá paušalizovať a je to individuálne v závislosti od povahy/ nálady človeka nezávisle od toho, či ide o muža alebo o ženu (nepovažujem človeka, ktorý je ticho automaticky za divného, zvlásť keď ho ani dobre nepoznám) ...Čo si o spomínanom výroku myslíte vy ?
ešte by ma zaujímalo : Vedeli by ste si predstaviť, že ako žena by ste mali komunikatívnejšieho partnera ako ste vy?
@mefistofel súhlasím, že to nie je presný preklad toho, čo bolo na 9gagu, trochu som si to prisposobila .., ok, vďaka za nazory... ani neviem preco sa ma ten vyrok tak dotkol, len som niekedy precitlivena
@gabriell123 ..muž, ktorý je ticho rozmýšla, žena, ktorá je ticho je divná..(blbost) a ..ked je muz ticho, rozmysla a ked je zena ticho je nahnevana..(pravda to sa mi zda velmi ale velmi rozdielny preklad nepouzivaj google translate dava ti to blbosti
Nie, keď je niekto ticho, má to nejaký dôvod, nemusí ten človek byť divný a už vôbec to nezáleží na pohlaví. Každopádne je nezvyčajne nájsť ženu ktorá by vydržala byť aspoň 5 minút ticho.
Drahý priateľu, je všeobecne známe, že niekt. jedinci uvažujú nahlas. Resp. vydávajú pri premýšľaní isté zvukové dĺžky. Ak teda isté percento jedincov vydáva pri premýšlaní zvuky, resp. hovorí, nemožno aplikovať tento výrok na 100% populácie, teda sa teória míňa účinkom... Teda rozhodne nesúhlasím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
prečo by mala byť žena ktorá je ticho divná ? O.o
ešte by ma zaujímalo : Vedeli by ste si predstaviť, že ako žena by ste mali komunikatívnejšieho partnera ako ste vy?
alebo... keď je muž ticho tak je v krabici ničoho však @depropex ?
Muž nie je nikdy ticho, a keď už je..nemyslím, že by práve rozmýšľal.