Ahojte chcela by som poradiť.. chodi tu niekto z vas na bilingvalne gymo do žiliny? na anglicke sukromne? ak ano tak ako to tam hodnotite? ake boli prijimačky? čo v nich bolo? zvladate to tam? Ďakujem za odpovede
@krukky NIE! ak si sam seba vazis a nei si az tak hlupy, nechod tam, peken ta prosim
Tu skolu si zalozila byvala riaditelka naseho statneho bilingvalneho gympla v Sučanoch po otm ako u nas skončila.. a ta škola fakt nemá uroveň ako vacsina sukromnych. Mam spoluziacku, ktora odtial prestupila po prvaku k nam a ta hovorila dost zaujimave veci krem tooh ,že tam maš všetko vratane lyziarskeho a takych hluposti fakt drahe, hovno ta tam naucia. ona tam mala same jednotky lenze dosla k nam a zistila ,ze jej to bolo na nič.. fakt ti dobre radím, ak máš na viac, chod radšej k nám
@ssnehulienka no ja som si myslela že ked je to sukromne tak už to za niečo stoji ale zasa..niektory hovoria že je ti vyborna škola niektory hovoria že je to tam primitivne lahke a je to tam len o peniazoch ... a ty chodíš do Sučian ? vieš ..tiež som chcela isť do sučian a uvažovala som nad tým ale vraj je to tam dosť ťažké aj ked ja mám prospech cely moj školsky život na vybornu ale neviem .. a da sa odtial prestupiť..do sučian bez prijimačiek ? a nevolila som sučany preto lebo by som dosť dochadzala a tam nieje intrak
vzhľadom na to že na tej škole je školné 1000€ na rok, mi to príde ako nenormálna korupcia ... každý rok do tej školy chodím na súťaž speaker´s corner, bola som tam, videla som to... proste to tam vyzerá ako v typickej škole bohatých deciek.. nepáči sa mi to, a kamarátka čo tam chodila rok vravela že tam bolo všetko úplne ľahké, a keď prestúpila na štátne gymnázium tak mala známky o 2-3 stupne horšie... len toľko.. ak si vážiš sama seba tak choď radšej do Sučian, Tisovca alebo Košíc...
ja som tam chodila, škola bohatých deciek? no je to škola ktorú si nie každý môže dovoliť. maturity sú celoštátne, ja som moje zvádla na 1, mám IELTS na vysokej úrovni, Cambridge certifikát a mnoho mojich spolužiakov sa dostalo na Karlovu, Masarykovu, Baťovu a ine VS, každý si z tej školy zoberie čo chce
@ ssnehulinka@ je od teba trosku neinteligentne ponizovat ine skoly, na ktorych si nikdy nebola. Chodis do Sucian,klobuk dole, ale zato neurazaj A ak si myslis, ze sukromne su skoly pre bohate deticky, velmi sa mylis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tu skolu si zalozila byvala riaditelka naseho statneho bilingvalneho gympla v Sučanoch po otm ako u nas skončila.. a ta škola fakt nemá uroveň ako vacsina sukromnych. Mam spoluziacku, ktora odtial prestupila po prvaku k nam a ta hovorila dost zaujimave veci krem tooh ,že tam maš všetko vratane lyziarskeho a takych hluposti fakt drahe, hovno ta tam naucia. ona tam mala same jednotky lenze dosla k nam a zistila ,ze jej to bolo na nič.. fakt ti dobre radím, ak máš na viac, chod radšej k nám
ked mozes chod na nu