My všetci mladý tak isto tak aj ja sme volili SaS lebo nám umožňovala teda aspoň horibilne sľubovala, že marihuana bude. A čo z toho je ? Odrbala nás a jej jedinou témou je nejaká superhrubá mzda a koho to akože zaujíma ? My chceme marihuanu to že oklamal
pridávam sa, voliť niekoho kvôli takémuto dôvodu je dosť... blbé
Fico a jeho smer nie je o nič lepší, odrbávali aj oni a to že SaS nedokázali niečo presadiť tiež nie je len ich chyba, nemôžu si povedať: chcem aby to tak bolo, a tak sa stane, nie sú jediná strana v koalícii...
@semhamforas Nevyriešili, marihuana nieje jediná droga na čiernom trhu.
Inak zakladateľke tohto topicu len toľko, že daj sa liečiť.
Chceš marihuanu? Ehm a čo ti v tom bráni? Aj tak bude drahšia keby sa zlegalizovala.. pekne buď rada a tam si doma prdkaj do stoličky a šúchaj nohami o zem že to je tak, ako to je.
A čo si čakala, SaS(sami a sebe) odrbáva všetkých tupovoličov pravice, je to banda zlodejov že 1 rok pravice ukradne jak 100 rokov fica a slotu dohromady
@sven Fico odrbával tiež, tak sa neozývaj. On kradol tiež dosť a iba naivní veria tomu, že za Fica bolo dobre.
@zuzana236 Pokiaľ viem, SaS nesľubovala nič také, že marihuana bude. Sľubovala, že bude dekriminalizácia marihuany a to je trošku rozdiel, nemyslíš? Ale tak pochybujem, že vôbec vieš, čo znamená dekriminalizácia.
@fragile.to je pravda a preto vysnievalo dost smiesne ked to Sulikovi potom vycital ze tym chce len nalakat mladych,to zrejme hovoril z vlastnej skusenosti
@sonnyscorp ja budem volit hocikoho a nie len ja ale aj plno mladich na FB ked nam slubi marisku fico tak budeme volit je ´ho tomu ver, lebo uz teraz su na FB antiskupiny na Sulika
@sonnyscorp Ja sa len bojím, že kopu zradených huličov, sklamaných homosexuálov, odporcov zlepenca a neviem koho ešte prejde na stranu Fica a v roku 2014 tu budeme mať zase tú jeho úžasnú "vládu".
@stenatko a tak určite... budú voliť Fica, lebo nemajú marihuanu. Aj tak to húlia a čo z toho.... To je logika dnešnej mládeže. Dobre, možno aj ja by som volila SaS, ale nie kvôli tomu že "chcem marihuanu"... skôr kvôli tomu, že by som nemala koho, žiadne SDKÚ, Most-HíD ani KDH a Fica už vôbec nie...
A tak veď tieto decká za to zaplatia, keď budú v roku 2014 hlasovať za Fica.
@sonnyscorp Ak bude v 2014 pri moci opäť Fico pôjdeme rovnakou cestou ako Grécko a Irsko. Chápem, že terajšia vláda začala prudko škrtiť opasky, platy, kopu ľudí vyhodila z práce, že sa zvýšila daň... prečo asi. Lebo Fico to všetko roztrkal.
@zuzana236 tiez som volil sas ale hlavne kvoli tomu ze som bol zvedavy co su zac,co sa tyka tej travy tak mi bolo jasne ze ak bude vo vlade kdh tak to nehrozi
@zuzana236 ako ja ťa nepoznám, ale z tohto tvojho vyjadrovania mám pocit, že buď už máš prehúlený mozog, alebo niektorá dnešná mládež má oveľa viac rokov fyzicky ako psychicky... O_o
@clickhere Reťazová reakcia. Ak by skrachovalo Slovensko, začali by byť na tom zle aj ostatné štáty, lebo dlh by sa čoraz viac zväčšoval. A plus fakt, že sme nedali Irsku (a tuším ani Grécku) nie je vôbec dobré očko - keď sme nedali my, načo by mali dávať oni nám? Na to, že sme chudobný štát s debilnou ekonomikou sa nikto pozerať nebude.
@stenatko to si myslis ty, necham ta v tej nevedomosti, co si myslis ze kto volil Sulika ? babky, dedkovia ?? mlady tak ako ja a chceli sme ho preto v FB sme mu robili propagaciu ale teraz sme proti nemu a vo volbach skonci velmi velmy zle
@zuzana236 jeeeeejda, teraz sa začneš obraňovať tým, že mi povieš, že som taká istá ako ty ja narozdiel od teba aspoň tú gramatiku viem a netrepem blbosti o marihuane a iných veciach a vôbec nemám prehúlený mozog ako ty
@ sonnyscorp a co si myslis, ked si taka blba jak radicova tak co s tebou, niekto ti to musi povedat lebo zivota ta inak bude bit celi zivot tak ti robim vlastne sluzbu.
registrovaná dnes, hej aj ty si niekedy bola registrovaná len 1 den tak co tu robis na mna opicky, ty opica
@ antifunebracka ked nieco chces, tak napis @ ty kokot sprostý, mas plne gate tak ani nedas zavinac, si trapny
@zuzana236 no tak aspoň nie som taká naivná a volím niekoho len kvôli tomu že "chcem marihuanu!!" a "marihuana nebude!!" sa poser kvôli tomu, aj tak si prehúlená
SaS som volil aj ja a nebolo to len koli marihuane, aj ked bola jednym z dovodov.
No kazdy triezvo uvazujuci jedinec sa pozrie za seba a uvedomi si, ze "Monsigneur Fico", rozdaval tak srdecne, ze v daka nemu musi tato vlada robit tieto tak nepopularne opatrenia. Ako su vyssie dane a setrenie adlsie "setrenie"...
Je mozne, ze Sas uz nedam svoj hlas v dalsich volbach, no Fico ho urcite nedostane...
Ved predsa, aku mienku mozem mat o cloveku, ktory preserie dokonca aj peniaze pridelene premierovy dalsej vlady ?
Je zvykom nechat aspon polovicku tychto financii tomu, kto pride po volbach. No strana smer sa az priliz okato drzi hesla...
"Po nas potopa" !...
Napriek tomu vsetkemu pevne verim, ze smer bude v dalsom volebnom obdobi vladnut. A to len z toho dovodu, ze ma taku silnu volicsku zakladnu. Ta sa sklada hlavne z ludi, ktori nedovidia dalej, ako za najblizsi roh... Z ludi, ktori ziju iba dnes a to co sa stane zajtra ich uz nezaujima...
Je to smutne :/
P.S: Neohanajte sa vyrokom, ze vsetci kradnu. Nebudem Vam protirecit, lebo je to pravda...
Podotykam len, ze ide aj o to, ako sa kradne.
Ci dokazem nieco nechat aj dalsim, alebo som take nenasytne prasa, ze na ostatnych ohlad neberiem...
@ antifunebracka a ty si taký srač a alkoholik jak tvoj fotrik
@ sonnyscorpach jaj, co s tebou tvoj idol je asi Dzurinda tak chod ho vyfajcit ty chuda a uz na mna nereaguj dovtedy, dokial nebudes aspon na urovni 5rocnej
PS : Vsetci ste tu asi ficovoliči ked ste proti marihuane
@zuzana236 skoda, ze si si na tuto temu musela zalozit fake nick hanbis sa svoj nazor prezentovat pod normalnym nickom? .. alebo si si sama vedoma toho bullshitu, ktory si tu napisala a toto je len uchylna forma zabavky?
odobrat ti volicske pravo... (ak vobec nejake mas)
@zuzana236 milá Zuzana (voláš sa tak vôbec?), buď máš vymytý mozog s tej marihuany, alebo máš 13 rokov a ani nevieš poriadne čo to je, ale fakt trepeš totálne, ale totálne pičoviny. A fakt netuším prečo by som mal používať zavináč, toto fórum si založila ty, tak je snáď jasné že je to adresované tebe, keďže som nikoho netagol (samozrejme to čo som tam napísal platí aj na ostatných ).
@14 no ehm, vola sa to volebny program SMERU-SD z roku 2006, odporucam si precitat + tie blbosti co trepali pred volbami a realne si porovnat, co z toho naozaj splnili
@63 nie, niesom ficovolic, ale myslim si, ze slovensko ma aj dolezitejsie problemy ako dekriminalizaciu marihuany
@zuzana236 noo si dost sebecka nezda sa ti ? podla mna by mali plnit seckoo co naslubuju nee len marisku aj ked teda ani mna nejako netrapia homosexuali .
ale to je jedno netreba sa nechat nalakat na sluby nikdo ich nesplni nikdy ! lebo su to seci hajzli tam ! ale Fico bol z nich predsa len najmensi hajzel
Sulik je v prvom rade riadny hlupak...a hlupakom aj ostane,....k slubom sa nevyjadrujem...volilo ho vela idiotov, co si myslelo, ze teraz budu moct beztrestne hulit...plus ti homosexuali...fajn tahak na volicov...akurat, ze sa potreboval dostat do parlamentu a zrazu na to zabudol (ako vsetci politici)...a s kdh v partnerstve..nehrozi
@zuzana236 fico neodrbaval? ti jebe na palicu? ak by si fico stal za svojim, tak uz minimalne 5 rokov nie je v politike. A s dovodom, ktorym chcel ukoncit svoju politicku karieru sa neskor jebol do vlady A tych odrbov bolo samozrejme tolko, ze Dzurindove 100% zvysene platy (ak bereme do uvahy cisto len cisla, tak sa priemerna mzda zdvihla o vyse 80%) boli vacsou realitou, nez cokolvek co kedy povedal fico...
Btw Sulik nie je zradca, ale ti co ste volili SaS len koli trave ste KOKOTI
Kto vraví, že všetci mladí volili Sas? Ak by existovali na Slovensku len dve strany, Sas a KSS a každý by musel k urnám a možnosť bieleho lístka by neexistovala, popremýšľal by som, čo je menšie zlo - diktatúra proletariátu, alebo diktatúra slobody, odtrhnutej od túžby spoznať pravdu.
Sas nikdy nesľubovala, že marihuana bude povolenou drogou, iba ju chcela dekriminalizovať. Je to zaujímavý názor, nakoľko nie je dobré, že mladý človek, ktorý raz urobil hlúposť, bude mať do smrti zápis v trestnom registri, no dekriminalizovať takú drogu, ako marihuana...
Myslím si, že Sulík mohol vedieť aj pred voľbami, že žiadny z jeho budúcich teoretických koaličných partnerov nebude s takýmto krokom súhlasiť.
P.S. Keď tvorca tohto fóra dospeje a bude na seba zarábať, tak ho superhrubá mzda začne trápiť viac, ako marihuana.
Volit liberalov a byt pritom neliberalny je celkom zaujimave.... Akoze kaslat na buzerantov moze napisat clovek ktory voli liberalnu stranu ?
To je ako keby komunisti povedali "nezavedieme mimochodom kapitalizmus ? "
Inak si celkovo myslim ze dekriminalizacia celkom odveci...akoze ak je nieco nelegalne tak nech to je nelegalne ale nie ze pololegalne... To akoze mozem do niekoho vypalit 3 gulky a nic ale za 4 uz pojdem do vezenia ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Inak
Smer mal v 2002 v programe tiež dekriminalizáciu marihuany a nejak to nepresadil, keď bol vo vláde a hlasy mal odinokadiaľ... Haha.
ja mám jasno koho budem voliť v 2014
Fico a jeho smer nie je o nič lepší, odrbávali aj oni a to že SaS nedokázali niečo presadiť tiež nie je len ich chyba, nemôžu si povedať: chcem aby to tak bolo, a tak sa stane, nie sú jediná strana v koalícii...
Inak zakladateľke tohto topicu len toľko, že daj sa liečiť.
Chceš marihuanu? Ehm a čo ti v tom bráni? Aj tak bude drahšia keby sa zlegalizovala.. pekne buď rada a tam si doma prdkaj do stoličky a šúchaj nohami o zem že to je tak, ako to je.
A marihuana síce nie je jediná droga na čiernom trhu ale je dosť možné že najrozšírenejšia, ale nevyznám sa tak neviem
Inak legalizovať a zdaniť by sa teoreticky mohli dať aj všetky ostatné takéto drogy, nie len tá marihuana..
A kopa mladych ludi ho volilo len kvoli marihuane, to je pravda..
@zuzana236 Pokiaľ viem, SaS nesľubovala nič také, že marihuana bude. Sľubovala, že bude dekriminalizácia marihuany a to je trošku rozdiel, nemyslíš? Ale tak pochybujem, že vôbec vieš, čo znamená dekriminalizácia.
Dievča, uvedom sa, marišku si kúpiš tak či tak
A aj všetci tí, ktorí volili SaS len kvôli dekriminalizácií marihuany.
Si myslíte, že keď je v koalícií SDKÚ a KDH, tak to povolia??
Ale tak na druhej strane, aspoň ste vašimi hlasmi zabránili tomu, aby Fico ďalej pokračoval v okrádaní...
A tak veď tieto decká za to zaplatia, keď budú v roku 2014 hlasovať za Fica.
@stenatko by si sa divilam FB sulíka dostal do parlamentu, a FB ho odtial dostane naspäť !
A mať u niekoho dlh nie je nič príjemné.
@stenatko to si myslis ty, necham ta v tej nevedomosti, co si myslis ze kto volil Sulika ? babky, dedkovia ?? mlady tak ako ja a chceli sme ho preto v FB sme mu robili propagaciu ale teraz sme proti nemu a vo volbach skonci velmi velmy zle
a ty zas začneš do mňa rýpať a tak ďalej...
ach ty FAKE, registrovaný dnes...
registrovaná dnes, hej aj ty si niekedy bola registrovaná len 1 den tak co tu robis na mna opicky, ty opica
@ antifunebracka ked nieco chces, tak napis @ ty kokot sprostý, mas plne gate tak ani nedas zavinac, si trapny
SaS som volil aj ja a nebolo to len koli marihuane, aj ked bola jednym z dovodov.
No kazdy triezvo uvazujuci jedinec sa pozrie za seba a uvedomi si, ze "Monsigneur Fico", rozdaval tak srdecne, ze v daka nemu musi tato vlada robit tieto tak nepopularne opatrenia. Ako su vyssie dane a setrenie adlsie "setrenie"...
Je mozne, ze Sas uz nedam svoj hlas v dalsich volbach, no Fico ho urcite nedostane...
Ved predsa, aku mienku mozem mat o cloveku, ktory preserie dokonca aj peniaze pridelene premierovy dalsej vlady ?
Je zvykom nechat aspon polovicku tychto financii tomu, kto pride po volbach. No strana smer sa az priliz okato drzi hesla...
"Po nas potopa" !...
Napriek tomu vsetkemu pevne verim, ze smer bude v dalsom volebnom obdobi vladnut. A to len z toho dovodu, ze ma taku silnu volicsku zakladnu. Ta sa sklada hlavne z ludi, ktori nedovidia dalej, ako za najblizsi roh... Z ludi, ktori ziju iba dnes a to co sa stane zajtra ich uz nezaujima...
Je to smutne :/
P.S: Neohanajte sa vyrokom, ze vsetci kradnu. Nebudem Vam protirecit, lebo je to pravda...
Podotykam len, ze ide aj o to, ako sa kradne.
Ci dokazem nieco nechat aj dalsim, alebo som take nenasytne prasa, ze na ostatnych ohlad neberiem...
Howgh!
Milá @zuzana236 , my všetci vieme, že najradšej by si si chodila do Tesca, ideálne do Lidlu kupovať kvetináče... také lahké to však nikdy nebude.
Daj si pivo a drž piču.
@ sonnyscorpach jaj, co s tebou tvoj idol je asi Dzurinda tak chod ho vyfajcit ty chuda a uz na mna nereaguj dovtedy, dokial nebudes aspon na urovni 5rocnej
PS : Vsetci ste tu asi ficovoliči ked ste proti marihuane
To ty si piča ak si ho volila len kvôli tomu.
odobrat ti volicske pravo... (ak vobec nejake mas)
@sonnyscorp hej, cistú pravdu
@idea aha, takze aj ty si s ficom, no dobre pekne to ide dolu vodou s tinto, vidim birdz je pekne lavicovy
@14 no ehm, vola sa to volebny program SMERU-SD z roku 2006, odporucam si precitat + tie blbosti co trepali pred volbami a realne si porovnat, co z toho naozaj splnili
@63 nie, niesom ficovolic, ale myslim si, ze slovensko ma aj dolezitejsie problemy ako dekriminalizaciu marihuany
ale to je jedno netreba sa nechat nalakat na sluby nikdo ich nesplni nikdy ! lebo su to seci hajzli tam ! ale Fico bol z nich predsa len najmensi hajzel
@chevro tak chlapče koho si volil ?
@torpedo08 tusim ze mas pravdu, fico je z nich asi najlepsi aj ked to nerada hovorim
asi takto to je teraz...
@vasevelicenstvo a to je na SR problem? aj Luptak bol vo vlade...takze...
Btw Sulik nie je zradca, ale ti co ste volili SaS len koli trave ste KOKOTI
Sas nikdy nesľubovala, že marihuana bude povolenou drogou, iba ju chcela dekriminalizovať. Je to zaujímavý názor, nakoľko nie je dobré, že mladý človek, ktorý raz urobil hlúposť, bude mať do smrti zápis v trestnom registri, no dekriminalizovať takú drogu, ako marihuana...
Myslím si, že Sulík mohol vedieť aj pred voľbami, že žiadny z jeho budúcich teoretických koaličných partnerov nebude s takýmto krokom súhlasiť.
P.S. Keď tvorca tohto fóra dospeje a bude na seba zarábať, tak ho superhrubá mzda začne trápiť viac, ako marihuana.
To je ako keby komunisti povedali "nezavedieme mimochodom kapitalizmus ? "
Inak si celkovo myslim ze dekriminalizacia celkom odveci...akoze ak je nieco nelegalne tak nech to je nelegalne ale nie ze pololegalne... To akoze mozem do niekoho vypalit 3 gulky a nic ale za 4 uz pojdem do vezenia ?