dneska je super den, nepisali sme pisomku ziadnu, uplne fasa...ale zato zajtra piseme komparo..joj tak nechcem, nie osm na to este pripravena ...som zvedava, aj sa celkom tesim dufam ze sa bude dat radit
Ja sa mam dnes praveze PARADNE A za vsetko moze skola! Prve tri hodiny sme pisali psychologicky test o buducej profesii a potom sme sa zabuchli v satni Zapadol ten jazycek O hodinu nas odtial vyslobodili Ale za ten cas sme sa teda nasmiali
jaj neska paradne bolo . zo vcera este nedospata som bola co sme boli v martine .. a dnes.. no ako heh na poslednej hodine som spala uz skoro a kamoska ma isla kreslit ako lezim na lavici .. a jak kreslila tak sa tvárila jak Jack ked kreslil Rose v titanicu .. a ja ze:Jacku,ty se červenáš .. no sme sa tak nenormalne smiali ze sme skoro poznámky dostali .. pobede som dosla domov spravila som rozcvicku z fyziky potom som si zapla telenovelu od 3 do 6 som spala potom som sla von s kamoskou asi do osmej..dosla som domov kukala panelak ucila sa anglinu a dosla na net a teraz sa idem osprchovat a spat.. teda.. pocuvat mp3ku a snivat o niecom nemoznom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a zajtra mam robit projekt na Aj ze my ideal school, mate niekto napady?
ale nie..musim si niečo s niekym vyjasniť a je to dooooosť zlé..tak držte palce