Sranda, akurát včera sme sa rozprávali s boyfriendom. No už sa mi nepáči žiadna, ale keď som bola tuším v 3. ročníku na základnej tak sa mi páčila Skrytá vášeň asi najviac
Ficalo to asi pred 12 rokmi, bola tam taka tucna baba ktora potom schudla a vsetci tam mali mena jak z greckej mytologie ale ani zaboha si neviem spomenut jak sa to volalo
Sladká valentína, Skrytá vášen (tam boli postavy ale fest pekné ,
Ked budes moja, Divoky anjel (herecku z tej telenovly som si mylil so Cheryl Cole, ved preco nie .. a este jedna, kde stary chlap zomrel a sa prevtelil do toho kuceraveho dlhovaseho chlapa co hraje v Skrytej vášni ..
och, dakujem starym rodicom za tieto skvele spomienky
@smilerrr Jo a na konci sa prevtelil do toho mladého jeho pôvodný duch a znova bol hlúpy dedinčan, ktorý bol totálne nadšený tým, že mu darovali topánky.
Ja som mala jednoznačne najradšej Žena na úteku :3 Tiež tam hrá Natalia Oreiro
A potom ešte Yago a Rosalinda a ešte Medzi láskou a nenávisťou.. Tieto som najviac pozerala
La Tormentu su milovala potom Rany lásky, Divoký anjel, Vojna Monteovcov, Naučím ťa milovať, Túžba tela
och ja som ich teda videla, teraz už nemám čas na tie ich obrovské množstvá častí ale dobre to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Sladká Valentína
Ked budes moja, Divoky anjel (herecku z tej telenovly som si mylil so Cheryl Cole, ved preco nie .. a este jedna, kde stary chlap zomrel a sa prevtelil do toho kuceraveho dlhovaseho chlapa co hraje v Skrytej vášni ..
och, dakujem starym rodicom za tieto skvele spomienky
A potom ešte Yago a Rosalinda a ešte Medzi láskou a nenávisťou.. Tieto som najviac pozerala
Ruby
napr. sila osudu, dona barbara
och ja som ich teda videla, teraz už nemám čas na tie ich obrovské množstvá častí ale dobre to bolo