Len tak mi zhasla obrazovka. Potom mi skočila tá obrazovka taká svetlo modrá a nejaké výpisy tam boli, tie som však nestihla prečítať a poboli po anglicky. Potom sa mi reštartol comp.. ked sa znova zapol mala som všetky ikony a celú obrazovku zväčšenú, ak
@77hanes77 notebook Asus A52J .. rozlíšenie má mať iné ako mám teraz.. teraz mám iba 1024x768..a mala som tu hruhú hodnotu myslím 1200... alebo tak nejak.. v ponuke to povodne nie nie
@77hanes77 no asi toto skor áno...ja si tie čísla nikdy nepamatám..len viem že som to mala ináč uplne.. no.. v ovl. paneli som dala vzhlad a prisposobenie..a tam som klikla na nvidiu... a napísalo mi že v systeme sa nenašla žiadna graf. karta..
@mata399 No, máš zle nainštalový ovládač od grafickej karty, resp. sa ti odinštaloval ... Aký máš OS? Windows 7 32 či 64 bitový ? Zistíš to tak, že pravým tlačidlom myši klikneš na počítač a dáš vlastnosti.
Pošlem ti link na stiahnutie ovládača.
@77hanes77 taká tupá nie som .. mám 64bit .. a to forum ktoré čítam.. tak tomu človeku sa to tam aj podarilo opraviť, no stále mu to potom hádzalo..a dalej už nepíše že či to vyriešil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nastav rozlíšenie na najvyššie (natívne)
naozaj ti toto ukazalo len tak?
Máš správne nainštalovaný ovládač od grafickej karty?
Nemám to urobiť na diaľku za teba ?
Pošlem ti link na stiahnutie ovládača.
A52JU , A52JT, A52JE, A52JB, A52JK, A52JC a A52Jr