Má z Vás niekto účet na skype cez microsoft 8čku?? Ako tam nájdem ludí? Na mňa to je príliš zložité, no potrebujem to čím skôr, a už som skúsila asi všetko.
Ja som s tým mal strašne veľa problémov, tak som si proste stiahol klasický Skype pre pracovnú plochu (tak sa to aj volá, keby si hľadala) a to je ten Skype, ktorí všetci poznáme
problem neni skype, ale to ze mas win8 a nevies ho ovladat, tak naco ho mas? bud mam win8 aby som sa naucil ovladat novy windows alebo si dam stary, ktory mi je dobre znamy
za 1.) staci si kupit ntb bez winu a dat si tam lubovolny OS
za 2.) staci sa naucit pracovat s novym winom
za 3.) staci si dat bezplatny downgrade na win7 a v pripade potreby bezplatny upgrade na win 8 / 8.1
@erjedna Win8 není iba o novom UI, je tam kopec zlepšení v jadre systému a kope iných záležitostí "pod kapotou", jednou z nich je Hybrid Boot, to zaručuje oveľa rýchlejšie spustenie systému pretože je to kombinácia obyčajného shutdownu a hibernácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a henten velmi futuristicky som vyhodila prec
za 1.) staci si kupit ntb bez winu a dat si tam lubovolny OS
za 2.) staci sa naucit pracovat s novym winom
za 3.) staci si dat bezplatny downgrade na win7 a v pripade potreby bezplatny upgrade na win 8 / 8.1