Ste si povahovo podobní s vaším súrodencom ? hlavne ma zaujímajú tí, čo sú so súrodencom približne v rovnakom ročníku (plus mínus 2 roky) a rovnakého pohlavia.
vieš čo, my sme štyri za sebou, ja som najstaršia. Potom dve najmladšie sú po dvoch rokoch a po troch...
My štyri sa povahovo vôbec nepodobáme, jedna je hysterka, druhá introvertka, tretia nič nepovie doma, ale má mrte priateľov a potrpí si na nich viac, než na nás a ja... ja som taká aká som.
Výzorovo sa podobám hlavne s jednou sestrou, tá čo je rok po mne narodená, kedysi sa stávalo, že si nás mýlili alebo ak sme boli dve, tak si mysleli, že sme dvojičky. A vlastne všetky hnedovlásky sa podobajú na mňa a všetky blondínky na tú najstaršiu blonďatú ségru
Rozdiel medzi nami je trojročný, obe sme baby, nevieme sa vystáť. Sme totálne odlišné a hoci moji rodičia vyhlásili, že chceli ďalšie dieťa, aby som nebola sama, až budeme dospelé, teraz sú to oni, kto nám hovorí, že mi dve by sme mali ísť kilometre od seba. Prosto sa neznesieme. Stáva sa
s mojou mladšou sestrou mám vekový rozdiel 4,5 roka a vôbec sa nepodobáme výzorom absolútne (úplný opak sme ) a povahou ani nie.. len ona začína po mne opakovať moje zlozvyky a potom všetci vravia, že som jej zlým príkladom
Mám o 5 rokov mladšieho brata, výzorovo sme obaja ako náš otec cez kopirák, na mamu sa nepodobáme vôbec...a či sme podobní povahovo? Ani neviem, v niečom hej, ale nie uplne, ja som viac zákerná, a po mame trošku hysterka, on je taký kľudnejší
mám sestru o necelé dva roky staršiu, ale čo sa týka pováh sme úplne iné, vzhľadovo sa vraj podobáme, už sa mi párkrát stalo že si ma s ňou pomýlili čo je teda dosť vtipná situácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale tak... Zdá sa mi, že som toho od neho dosť pochytila, i keď to na prvý pohľad možno nevidno.
a nie, nie sme si v ničom podobné. ani povahovo a ani výzorovo... možno akurát tak zmysel pre humor máme tak na 90% rovnaký
Bracho fyzicky zdatný, ja pobehnem na 20 metrov a musia ma hospitalizovať.
Bracho v puberte, ja nie...
Je toho veľa, ale povahovo sme celkom odlišní.
My štyri sa povahovo vôbec nepodobáme, jedna je hysterka, druhá introvertka, tretia nič nepovie doma, ale má mrte priateľov a potrpí si na nich viac, než na nás a ja... ja som taká aká som.
Výzorovo sa podobám hlavne s jednou sestrou, tá čo je rok po mne narodená, kedysi sa stávalo, že si nás mýlili alebo ak sme boli dve, tak si mysleli, že sme dvojičky. A vlastne všetky hnedovlásky sa podobajú na mňa a všetky blondínky na tú najstaršiu blonďatú ségru
a sme si asi tak na 40% podobni povahami.. mame to po mame