Surova strava (raw food) alebo najmenej upravovaná strava
Ak poznáte nejaké dobré recepty alebo tipy ako si pripraviť nejaký chutný, surový obed,ranajky,večeru alebo nejaký šalát alebo koláč.Ak máte nejaké recepty,články,videa alebo podob.tak píšte.Dakujem.
nevieš jak sa robí šalát ? Behni do Lidlu , kúp si bársjakú zeleninu , taký ten kúl balkánsky syr nakrájaný , doma to všetko zmixuješ s olivovým olejom osolíš natreš si rohlík s karičkou a žereš .
popozeraj si na nete raw stránky.
pár receptov vyskúšaš, zistíš, čo sa s čím ako dá kombinovať, aké chute preferuješ a potom si už budeš z vlastnej hlavy a podľa aktuálnych možností chladničky/špajzy rawiť sám skvelé dobrotky.
momentalne na fb zisťujem že tam sa zhlučujú ludia s najpatetickejším vyjadrovaním ever... to by nemali byť raw food skupiny... ale "furtiček mňamíček hejtíček ohníček grupko!"
čiže sa tomu nejak vyhybam....
a momentalne nemam moc čas..a. snažim sa hlavne venovať slovanskej slovesnosti ako nepovinne volitelnej edukacii
ale zas treba uznať, že som aj pár skvelých receptov a stránok a názorov... našla vďaka tým skupinám.
(no nasralo ma tam párkrát, že som sa pýtala na nejakú dôležitú vec, ako aký mixér je naj, akú sušičku si vybrať, prečo sa na raw strave cítim nepríjemne preplnená a pod... a všetci ma odignorovali. ale že sa tam každý deň objavujú banány so škoricou, banány v tvare smajlíka, banány plnené ďatľami, banány rozmixované, banány zmrazené, banány v kokose, banány čokoládové, banány v tvare hviezdičiek, banány v trse, banány... to má obrovský úspech a každý to komentuje.)
@luxie načase, aby sa aj naša skupina preklystírovala poriadne! :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ps: Daj si nejaký dobrý steak .
@allan určite si pozri skôr nejaké blogy na internete...na fb nejaká raw skupina napríklad
a hej už to tu nejdem komentovať lebo aj tak neviem čo a ako .
Pardon .
tato slovenska stranka je fesi:
» www.100-percent-food.com/...
potom
» www.thisrawsomeveganlife.com/...
a lifefood je jasny, myslim:
» www.lifefood.cz/recepty.html...
salaty najradsej s pomletym sezamovym/lanovym semienkom, kokosovym olejom, citronovou stavou
pár receptov vyskúšaš, zistíš, čo sa s čím ako dá kombinovať, aké chute preferuješ a potom si už budeš z vlastnej hlavy a podľa aktuálnych možností chladničky/špajzy rawiť sám skvelé dobrotky.
čiže sa tomu nejak vyhybam....
a momentalne nemam moc čas..a. snažim sa hlavne venovať slovanskej slovesnosti ako nepovinne volitelnej edukacii
ale zas treba uznať, že som aj pár skvelých receptov a stránok a názorov... našla vďaka tým skupinám.
(no nasralo ma tam párkrát, že som sa pýtala na nejakú dôležitú vec, ako aký mixér je naj, akú sušičku si vybrať, prečo sa na raw strave cítim nepríjemne preplnená a pod... a všetci ma odignorovali. ale že sa tam každý deň objavujú banány so škoricou, banány v tvare smajlíka, banány plnené ďatľami, banány rozmixované, banány zmrazené, banány v kokose, banány čokoládové, banány v tvare hviezdičiek, banány v trse, banány... to má obrovský úspech a každý to komentuje.)
@luxie načase, aby sa aj naša skupina preklystírovala poriadne! :happy:
ak založíte skupinu, volajte!
@15 resp. ožiješ