Keďže naši dávni predkovia jedli mäso surové, tak som si dal aj ja takú 200g porciu bravčového bôčika v surovom stave. Nech som neni žgrloš, tak som si to aj posolil a výsledok? Dalo sa to jesť, l
samozrejme..ked bola mama na dovolenke odhadlal som sa ze si usmazim rybie file,podla internetu som nezistil ze ako to treba obalovat,tak som to len hodil na panvicu. Ked som videl ako to zamrznute file frka olej z tej panvice,tak som sa vykaslal racej na to a zjedol som ho polosurove
tatarák som jedla raz, ono chuťovo to vôbec nebolo zlé, skôr naopak, ale nemohla som prekonať obavu, že z toho dostanem nejakú pásomnicu, alebo iného parazita, alebo BSE alebo whatever čiže to mi pokazilo chuť...
ale surové ryby sú mňam, sushi to je moja závislosť najväčšia!
nedavno som sa dozvedela ze tatarak, teda to co sa je ku topinkam je surove maso, to mi velmi chuti. A raz som si uplne malicko odhryzla z kuracieho prsa ked som robila rezne chutilo to tak nijak nic moc
to bysom sa neodvazil lebo vtedy ked jedol clovek surove mäso v praveku tak mal nato stavany zaludok ale teraz je ludky zaludok stavany na pecene mäso taze tak. surove mäso ma vela bakterii a pasovnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
HLAD JE VEĽKÝ PÁN
Ale proti gustu..
surové ryby mi problém nerobia, kľudne sashimi alebo som mala lososový tatarák, ten bol super
ale surové ryby sú mňam, sushi to je moja závislosť najväčšia!