najprv nieco tresklo (pravdepodobne nieco tazke...) az sa stolik zatriasol a teraz vrtaju. nenastvalo by vas to?? chystala som sa spat ale nejako uz nemozem. a k tomu este dupocu ako stada koni...
To fakt ze nastve.Ja mam susedov Juhosov a ty si pocuvaju to ich skriekanie dakedy aj do 2-3 po polnoci. Niekedy mam chut zavolat na nich polisov,ale to by som bola UDAVAC!
Nasi susedia vrtaju v kuse uz par mesiacova najlepsie ked zacinaju o 6 rano..a cez vikend je to supa..cista klinika lebo ja uz chytam mrtvolne stavy vrazdenia..a fizli??bracho je fizel a co narobi..kedze oni maju f -......
To je stale lepsie ako ked ta o druhej v noci zobudí ako susedom reve decko. Ale zobudí to len teba, tí susedia pokojne spia. Asi si vyvynuli nejaký odbúravací systém pre detský plač a nechajú to decko proste revať...
No a nam?,nas drahy sused sa rozhodol,ze jedneho dna si v dome(ma dva)otvori bar...stalo sa...cize to znamena hudba,opilci,etc.etc.,otv hodiny do 02.00,vas by to nestvalo?uz sme vsetci kupovali tie oné do uší to sa vydrzat nedalo,este lepsie,ze sa na ich ani fizlov nedalo volat,pretoze on velky mafian,to sa ho z neho vsetci idu posrat.. nastastie uz je to vsetko za nami
A kamarát má takého suseda že keď som k nemu prišiel zreteľne som počul Kitnera ktorého si púšťal a to býva o dva poschodie vyšie... No a momentálne tam namiesto Kitnera počuť slovenský Hip-hop. Od Kitnera k Hip-hopu musela viesť dlhá cesta...Ale to je už mimo témy. Ja zase bývam nad obchodom a každý psíčkar si cez leto o šiestej uviaže psa na zábradlie a ten potom brechá, skučí...
tak nie, taku som este nepocula aj ked nemam sajn ako to.. no nic ani nechcem pocut ale normalne spanielky v pohode nepocut,sused hra a nikdy ho nepocujem... sice mozno nehra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
No nenastvalo by vas to?
Šak tam nabehni, že rušia nočný pokoj...a že ak tam necú mať do pol hodky fízlov, nech ťa očúvnu..a odložia si to na ráno..
Fizlov by som aj zavolala, ale co z toho... kym by prisli, prestali by vrtat
Mezomus gitaru az tak nepocut..ci ano?
Hlavne je, ze uz nevrtaju, ale zato dupocu stale..A ja som sa nevyspala
počula si už niekedy gitaru pustenú cez lampový koncák a 4x12 box? ale takéto doma našťastie(suedove) nechovám
ale aj tak... suseda raz došla, že či nemienim hrať niečo zmysluplnejšie. som hral raining blood a to ešte celkom potichu