Hm... v jednom paneláku sme mali susedov, ktorí venčili mačky v paneláu na chodbe, chodili kradnúť stoličky a proste všetky debiliny ako kvetináče a zoschnuté vence z cintorína a zhromaˇďovali si to doma, kde to kvalitne páchlo, suseda napadi nožničkami a tak... vcelku zaujímavá spoločnosť. Alebo dvakrát som sfasovala takých, ktorí ma skoro udupali, keď som hlboko vnoci (čo pre nich znamenalo aj 8 hodín) išla po špičkách na záchod. A keď som si nedajbože dovolila to hlučné spláchnutie, tak skoro rozbili podlahu tou podrbanou metlou
A keď som raz spala u kamarátky, skoro ráno som šla na wc, pohodka a pozrela som sa z takého maličkého okienka čo tam mali a tam stála jej stará suseda, niečo ako tvoj prípad, ktorá sa pozerala priamo na mňa a len si tam tak stála, v zanedbanej hnusnej záhrade plnej bordelu. Keď mi potom tá kamarátka povedala, že tá ženská je slepá a mierne pomätená... no.... dosť ma to vydesilo
sú to madari a chovajú asi 5 mačiek tak si predstavte ten smrad... potom to ešte ostatní zvalujú na našeho psa, ktorého furt kúpeme tak sa smejeme na tom s rodičmi
naproti býva jeden šaľeny, čo ma každý večer sleduje. má aj dve sprosté dcéry ktoré ma tiež sledujú. a troch hnusných krpatých psov ktorí ma vidia dennodenne niekoľkokrát a aj tak si VŽDY na mňa idú hrdlo vyštekať (teda pokiaľ sú za bránkou, keď ich stretnem na ulici posrato stíchnu a obídu ma dvojmetrovým oblúkom)
U nás sú vždy vylezení na ulici. Je tam niekedy aj 20 ľudí. Niekedy mám strach ísť na ulicu aby som cez nich nemusel prejsť. Nechcem sa s nimi baviť lebo neviem dobre po maďarsky. Aj dnes tam určite budú
drsné...bývam v 6-bytovej bytovke...oproti nám sú mi nesympatickí aj ked tu žijem celý život,nadnami sú úplne v pohode,ďalších tiež nemusím,ďalšia susedka na samom vrchu je tiež ako-tak okay a oproti nej tiež moc nemusím
moji susedia... škôlka..... a vedla nebýva nikto lebo rodina sa nevie dohodnúť o dom.... čo z toho vyplýva? hudba na plno kedykolvek nikto sa nestazuje aj ked zabíjate ludí na dvore... ale zas ak nás tu niekto príde vykillovat nik nás nezačuje
my ani nejak susedov nemáme vedla dom starý neobývaný a z druhej strany tiež ani nevnímam, že tam niekto nie no a pred domom máme kaštiel, coop jednotu a šenk
Aj ja bývam v paneláku... a susedov.. v podstate ani veľmi nepoznám, pretože zopár sa ich sem nasťahovalo nových a ani ich nepoznám, takže ani neviem, kto tu je sused a kto nie.
Len napríklad ja mám také šťastie, že spím pri stene, a teda počujem všetko čo sa deje v jednoizbáku mojej susedy. Hlavne tie opilecké árie, prípadne vyhrážky typu zabijem ťa, pustím plyn.. alebo vypadni z môjho bytu.. a najkrajšie keď uprostred polnoci začne trieskať dverami na balkóne až sa mi trasie okno v izbe Proste, niečo úžasné... Potom ja trieskam päsťou do steny aby bola ticho... ale to nepomôže...
Ďalší susedia podo mnou chovajú takého veľkého čierneho psa, ktorého volám koberec a ich temperament počuť každý deň.
Prednedávnom tu doslova bola riadna akcia. Jedného suseda našli v byte mŕtveho v našom vchode. A susedia ani nevedeli ani že zomrel a že tam bol štyri dni v byte. Proste nik sa tu o nikoho nezaujíma, keď treba.
Ale pripadá mi to ako taká malá dedina.. pretože každý každého osočuje a ohovára.
Tých nových susedov veľmi nepoznám, teda až na jednu.. nejakú nájomníčku, ktorá asi výťah nepozná... je to taká atlétka doslova pretože stále behá po schodoch aj dole, aj hore.. ešte ani raz výťah nepoužila. Minule som ju takmer zrazil na schodoch.
A ešte tu býva cvičiteľka psov, ktoré cvičí na policajné účely... Fakt pestré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nie ako moja drahá, tá to má veselé. drogových dílerov vystriedali dve kurvy
a ja? tak vychádzam v noci má suseda párty tak som na nej duchom
lebo su to cocoti
Teraz mame neutralnych susedov
jeden ma hava a druhy neviem ako vyzera a nema hava
Kazdy sused je staromodny, nikdy nemali ani frajerku, maju nad 40 rokov, nikdy sa neozenili, kazdy vecer idu do krcmy.
Dve susedky su strasne staromodne, mali frajera, ale ich nechali. Tak sa rozhodili ze nikdy sa nevydaju. Su divne. Maju nad 30 rokov.
Inak sa s nimi nebavim ale pozdravim.
Len napríklad ja mám také šťastie, že spím pri stene, a teda počujem všetko čo sa deje v jednoizbáku mojej susedy. Hlavne tie opilecké árie, prípadne vyhrážky typu zabijem ťa, pustím plyn.. alebo vypadni z môjho bytu.. a najkrajšie keď uprostred polnoci začne trieskať dverami na balkóne až sa mi trasie okno v izbe Proste, niečo úžasné... Potom ja trieskam päsťou do steny aby bola ticho... ale to nepomôže...
Ďalší susedia podo mnou chovajú takého veľkého čierneho psa, ktorého volám koberec a ich temperament počuť každý deň.
Prednedávnom tu doslova bola riadna akcia. Jedného suseda našli v byte mŕtveho v našom vchode. A susedia ani nevedeli ani že zomrel a že tam bol štyri dni v byte. Proste nik sa tu o nikoho nezaujíma, keď treba.
Ale pripadá mi to ako taká malá dedina.. pretože každý každého osočuje a ohovára.
Tých nových susedov veľmi nepoznám, teda až na jednu.. nejakú nájomníčku, ktorá asi výťah nepozná... je to taká atlétka doslova pretože stále behá po schodoch aj dole, aj hore.. ešte ani raz výťah nepoužila. Minule som ju takmer zrazil na schodoch.
A ešte tu býva cvičiteľka psov, ktoré cvičí na policajné účely... Fakt pestré
Stále sa tu niečo deje...