so susedmi jedine čo sme boli decká a vytvorili sme si spolok a jasné...raz som sa so susedom ožrala od jednej ráno do šiestej, gŕcali sme z balkóna a jeho dedko sa na nás díval z dola nakoniec sme zaspali a ja som prišla domov na obed
Chvíľu vedľa nás býval chalan, s ktorým sme sa nerozprávali, len sme si písali cez net a požičiaval mi CDčká a DVDčka tak, že mi ich nechával na streche
Pár krát som počuka ako si sused pod nami dosť hlasno honí (na záchode sa všetko ozýva). No a pekné zážitke - našla som mačku susede a tak som si ju zobrala na noc a na druhý deň vrátila a tá suseda mí asi mesiac na to, našla stratený ipod
No, pod nami býval najprv jeden týpek, a keď som išiel domov zo školy, tak všade kukláči, zistili sme že po ňom išiel Interpol.
A potom tam býval taký feťák s babkou a ona ho nepúšťala domov, on teda zobral taký rebrík a oprel ho zvonku o barák.. zistil, že to nedočiahne po jeho okno, tak prisunul kontajner a na ten kontajner dal ten rebrík a liezol.. a keď už bol skoro hore tak sa kontajner otvoril a on sa vysypal On každý deň spravil nejakú haluz, potom však jeho babka stratila nervy, vyhodila ho a on neprežil minulú zimu.
A ešte mi napadlo že včera sme vytopili susedov, to im ale moc vtipné neprišlo.
kedze byvam v dome, tak zo susedmi moc nemam (aspon nie take negativne veci ) ale raz suseda zavreli na kratky cas do väzenia, lebo kradol auta, ci co, a malemu susedovi sme hovorili, ze je na dovolenke...
Raz ráno, okolo piatej, som išla na autobus, otvorím dvere a sused tam stál len v trenclách a fajčil si tam. Fuj, taká nechutná postava až ma zmrazilo.
asi pred 2 rokmi som sa so sestrou kupala v bazene vzadu na dvore... hrali sme sa na zachranarov a sestra kričala pomoc pomoc topim sa a zrazu sa pri bazene objavila zadychčana susedka a hovorí nam že si myslela že sa niekto topi tak pribehla na pomoc
Mne rozpravala spoluziacka jednu prihodu...10 rokov zila v takom pochybnom cinzaku pri predstave napriklad : nedelne rano papkame si vianocku a pijeme kakao a zrazu sa nam na okno spustia kuklaci lebo pod nami byval diler a podobne
nooo... my sme mali takú starú cigánku za susedku...raz ráno o 2 začala búchať vo svojom byte na dvere a hulákať.Asi o 4 sa išli kuknúť čo sa deje a cez dvere im kričala že sa zamkla a stratila kľúče. Neskôr zavolali policajtov, ktorí nič nerobili len tak postávali na chodbe a potom o 6 zavolali hasičov lebo ich nechceli zobudiť .Chvíľu sa snažili vylomiť dvere ale keď to nešlo tak prišla plošina s ktorou ju dávali asi 2 hodiny dole zo 7. poschodia Ešte medzitým však stihla z okna povyhadzovať všetky periny a vankúše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
)
a s tými staršími sa nebavím iba ich pozdravím
no a potom take ze na chodbe mi pobehuju susedky v gatkach len a cez velku noc bola oblievacka ze vybilo poistky v bloku
ono toho bolo fest ale to si neapmatam ,,,atp
plus iné,ale to je na dlho...
@stenatko honenie vydava zvuk?
A potom tam býval taký feťák s babkou a ona ho nepúšťala domov, on teda zobral taký rebrík a oprel ho zvonku o barák.. zistil, že to nedočiahne po jeho okno, tak prisunul kontajner a na ten kontajner dal ten rebrík a liezol.. a keď už bol skoro hore tak sa kontajner otvoril a on sa vysypal On každý deň spravil nejakú haluz, potom však jeho babka stratila nervy, vyhodila ho a on neprežil minulú zimu.
A ešte mi napadlo že včera sme vytopili susedov, to im ale moc vtipné neprišlo.
Raz ráno, okolo piatej, som išla na autobus, otvorím dvere a sused tam stál len v trenclách a fajčil si tam. Fuj, taká nechutná postava až ma zmrazilo.
asi pred 2 rokmi som sa so sestrou kupala v bazene vzadu na dvore... hrali sme sa na zachranarov a sestra kričala pomoc pomoc topim sa a zrazu sa pri bazene objavila zadychčana susedka a hovorí nam že si myslela že sa niekto topi tak pribehla na pomoc