Mám doma dvoch psíkov Labrador Retrievera a Yorkshirskeho Terriera no nevedela som ktoré plemeno mám dať ked obe plemená sú krásne No a nakoniec som dala Labrador Retrievera dúfam že Yorkshírikovia sa neurazia
Vždy som neznášala čivavy, teda, myslela som si, že sú také divoké.
Ale práve naopak.. Moja čivavka je ten najmilší ňuňuňu najzlatší psík na svete, okrem toho že je maximálne inteligentná je aj poslušná, nenarobí neporiadok, hrozne prítulná, proste úžasný psík
podla mňa je každé plemeno niečim výnimočné a páčia sa mi všetky psy mám amerického kokeršpaniela ale pravdepodobne nie je čistokrvný ale je mi to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Bernske salasnicke psy
Aj ja.
Vždy som neznášala čivavy, teda, myslela som si, že sú také divoké.
Ale práve naopak.. Moja čivavka je ten najmilší ňuňuňu najzlatší psík na svete, okrem toho že je maximálne inteligentná je aj poslušná, nenarobí neporiadok, hrozne prítulná, proste úžasný psík
podľa mňa každý, každý havo je zlatý, aj orech aj street mix
staci sa prizriet, nemusim komentovat, koli comu ceskoslovensky vlciak je nadplemeno
@ujoperun
» www.kenaifjords.sk/...
ale ak už nejaký čistokrvný, tak borderka
ale celkom zlaté sú aj bernardíni ale aj tak ROTVAJLER JE NUMBER ONE !!! aspoň pre mňa