existuju aj baby ktore chalanov chapu, ale potom su to take tie ktore vsetci chalani beru len ako kamosku (aj mna napriklad) a zeny- dievcata su rovnako nepochopitelne ako chalani
@42 tak toto je uuplne duchaplna konverzacia musim uznat.....a ty si vazne taka svina alebo sa len robis navonok drsny.....a sa neuraz je to len normalna otazka....
@46 heej myslis ze zeny su urazlive?? noo mas pravdu ale nee vsetky ...no myslim drsny ze si stavias ten image ze vsetci ste ubohy mam vas v p.... a mna nikto netrapi.....
@49 vies citat??? to ubohy je v ramci toho imidzu.....no a nerozmyslal si niekedy nad tym ze vsetci mozu mat koli tomu v pici teba????tak aby si nakonec nezostal sam....no a mat v picvi znamena nestarat sa a ty stale niekam pises.....takze asi to nebude uplne pravda.... ok dost psychologickeho rozoberania tvojej osobnosti....abo chces este???
ženy nechápu chlapov a chlapi zas ženy... sme opačné pohlavia a preto asi existuje možnosť ako vzťah, aby sme sa mohli o sebe navzájom dozvedať veci nepoznané...
@6niki6 ok 16 rocna standa ide rozoberat psychologicky moju osobnost Po prve si z klokociny, po druhe ledva si vysla zakladnu a uz sa tu hras na psychosa Ja sam vobec nebudem o to sa neboj Mam dost kamaratov ss ktorymi vychadzam fajn, neboj ja sa viem o seba postarat Ja pisem nato to tu je aby som pisal, tak ty nemusis citat, ked ja pisem KOLOTOČ
hajzel bodujes, skoro si ma rozosmial (na rozosmiatie by tu este musel byt @schizofrenik a ty by si ho muesl zase tak krasne zotret ako minule
inac chlapske zmyslanie podla mna stoji na slove jebat: dobre sa najebat, dobre si zajebat, prejebat niekde vyplatu alebo sa odjebat z prace ci skoly, dobre si za....jest nejake jedlo potom si hlasito ujebat a niektore agresivne typy chcu celkom casto niekomu prijebat no ale uuuplne najcstejsia chlanska cinnost je na vsetko sa vyjebat z coho vyplyva ze chalani su jebnutí (v dobrom slova zmysle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
je predsa vseobecne zname, ze zeny nevedia co chcu
@0 vygoogli si...
som chcel hodit odkazy na par prispevkov ale to nejde
ototo ototo je taka chobocina ze az sciskaaam
Ale k otazke: Co myslis, keby zena chapala muza a muz zenu, jaka sranda by bola na svete? Nuda, vole... A ty by si nemala o com zakladat diskusie
btw aj ja som z klokočiny
inac chlapske zmyslanie podla mna stoji na slove jebat: dobre sa najebat, dobre si zajebat, prejebat niekde vyplatu alebo sa odjebat z prace ci skoly, dobre si za....jest nejake jedlo potom si hlasito ujebat a niektore agresivne typy chcu celkom casto niekomu prijebat no ale uuuplne najcstejsia chlanska cinnost je na vsetko sa vyjebat z coho vyplyva ze chalani su jebnutí (v dobrom slova zmysle