spomienky, potom spomínané kamienie a piesok, ešte živú hviezdicu (teda ona potom keď sme došli domov už taká živá nebola a potom takú rastlinku čo som vytrhla z palmy, pekne sa ujala a rástla mi pekne asi 2-3 roky, dokonca aj kvitla, ale skolila ju zima
taaak muslu ukradnutu z 5hviezdickoveho hotela kde sme boly na exkurzii aaa este futbalovy sal chorvatskeho narodneho tymu po debate s ozratym ruskym soferom tom a poteesilo najviac na svete a od opiteho rusa len tak neco nedostanete a uz duplom ne po konverzacii poanglicky
od mora to bola vždy taká malá lodička, mám ich asi štyri.. no a najnovšie zbieram futbalové šály týmto spôsobom... už som nazbieral jeden panatinaikos ateny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
z Beckova mam hrncek a nahrdelnik - slonik (od priatela) a k tomu mincu,krasne to hrkoce...
z Bulharska tricko s ovcov a kopu musieeeeeeeeeeel a veela fotiek
zo Sklenych Teplic netusim..asi iba spomienky, aj smutne, aj vesele...zomrela mi prvy en dovolenky korytnacka
z Juhoslavie osusky, fotky, a neviem, mala som 6 rokov.
a nepamatam si