Zväčša blbosť, ale záleží aj od okolností, iné je, keď sú spolu 5 rokov, ľúbia sa a stane sa nehoda a iné, keď sú spolu dajme rok a neželene otehotnie.
Možno kedysi sa to tak robilo.. ale ja to považujem za úplnu hlúposť. Život sa akurát tak ešte viac skomplikuje (česť výnimkám). Dieťa nie je dôvod na svadbu.
no hlavne ti, co spolu sexuju, by mali vediet znasat aj nasledky, ci bude svadba alebo nie, zalezi presne od okolnosti...
jasne ze ked sa vecer spoznate , vrznete si a zrazu ste v tom , tak je blbost sa hned brat, mozno skor uvazovat co a ako dalej... ci skusit vztah a dieta, alebo volit najjednoduchsiu cestu...
No potrat to nie je len tak... Určite by som si nebrala človeka ktorého nelúbim alebo som si nie na 100 percent istá že s ním chcem žiť....To radšej vyskúšať spoločné byvanie alebo vychovám dieta sama...
Mami som sa minule pýtala že keď otehotniem , či možem ísť na interupciu...začala na mňa vrieskať a bola na mňa urazená celý deň...Takže som pochopila jej odpoveď...ale ja osobne by som dieťa nechcela do 20-tky uričte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale skúsiť spoločné bývanie, prečo nie
ale aby sa dvaja ludia brali len kvoli dietatu to je riadna hovadina
jasne ze ked sa vecer spoznate , vrznete si a zrazu ste v tom , tak je blbost sa hned brat, mozno skor uvazovat co a ako dalej... ci skusit vztah a dieta, alebo volit najjednoduchsiu cestu...
takže - nie! určite nie v takom mladom veku, keď si nie sú istí obaja zúčastnení či to spolu vydržia.
Ak dieťatko bolo z lásky a plánovali ste spolu byť aj do budúcna-ešte skôr ako sa to"stalo" tak svadba môže byť fajn. Ale len kvôli bábu..nie