Zúčastňujete sa z povinnosti alebo vás bavia takéto udalosti? Prečo áno , prečo nie? Ja napríklad milujem svadby , kopec jedla,pitia , hudba, tancovanie Čo viac si priať? Bola som na svadbe aj na východe aj na západe ale tie "východniarske" sú podľa m
nejak som neprišla na chuť pozerať sa na pripitých členov rodiny, počúvať svadobné hitovky od svadobných "DJov", na prejedanie sa a na minimálne polhodinové kecanie farára v kostole na svadbu idem len z povinnosti
mám rada svadby. už stráášne dávno som na žiadnej nebola, aj keď som mala možnosť, otec to pokazil, lebo on na také už nechodí (a čo že je to jeho blízka rodina)
keď mám ísť na svadbu tak sa vždy teším (najviac asi preto, že je to dôvod kúpiť si nové spoločenské šaty ale zase sú aj veci, ktoré mi vadia... napríklad obrady v kostele s hodinovou omšou k tomu a najhoršie sú všeliaké tie hry na zabavenie hostí ako napríklad to, že rozdajú náhodne kartičky podľa ktorých spárajú ľudí a potom zrazu zistíte že tancujete s ženíchovým praujom z tretieho kolena, s ktorým si nemáte čo povedať ani keby neviem ako chcete a tak sa len celý čas priblblo usievate a tvárite sa ako vás to baví
ja som na svadbe bola naposledy asi 6 rokov takže už mi tá ,,pretvárka,, aj chýba ...inak mám svadby vcelku rada je to pekné a každopádne pre mňa aj veľmi smiešne kedže netancujem nemám rada šaty pančucháče či vysoké podpätky a nestravujem sa ako bežný smrteľník...
bola som zatiaľ len na dvoch (dokopy nic moc), ale v novembri sa vydáva moja najstaršia sestra a už teraz máme všetci horúčku z toho
oficiálne budú dve družičky (jedna z nich som ja) a vážne sa na to teším bude to paráda. krásne šaty, sála, fotenie,jedlo,pitie, kapela... like a dream day..i hope so.
bola som na jedinej svadbe a bola to paráda. jedna z najlepších akcií roka. možno tým že to nebolo len o rodine (síce svadba člena rodiny ale kopec známych a kamarátov tam bolo)
vďaka bohu nebolo to v kostole
a žiadne veľké ceremónie okolo toho (okrem čepčenia nić myslím)
a dokonca som si konečne dobre zatancovala (ehmm diskotéky v meste mi moc neberú, to mi príde skôr zvíjanie sa ako tancovanie)
bola som na sesternicinej a ako bola krásna nevesta, šaty a všetko ale keďže istú časť hostí tvoria rodičia, prarodičia a pod. tak sa nedá vyhnúť "ľudovej zábave", mašinke, rôznym folkovým šlágrom, k tomu tie obrovské kopy žrádla a zdvorilé rozhovory s tetami z 5 kolena... no proste nie, neobľubujem
bol som asi na 6tich svadbach myslel som si ze ma to uz preslo uplne ale bolo to len kratke obdobie...tie svadby co su v rodine su tradicne hlavne kopec zabavy troska pokecat s novymi ludmi...nebola este svadba co by sa mi nepacila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nič dobré na tom nevidím
- emanuel. reakcia antidoprdelereakcia.
oficiálne budú dve družičky (jedna z nich som ja) a vážne sa na to teším bude to paráda. krásne šaty, sála, fotenie,jedlo,pitie, kapela... like a dream day..i hope so.
vďaka bohu nebolo to v kostole
a žiadne veľké ceremónie okolo toho (okrem čepčenia nić myslím)
a dokonca som si konečne dobre zatancovala (ehmm diskotéky v meste mi moc neberú, to mi príde skôr zvíjanie sa ako tancovanie)
joooj zopakovala by som si to hneď a zaraz
A bolo perfektne..
Masa tancujúcich ľudí, dobré jedlo, 10 obrovských tort, krásny novomanželský pár a torty- 10 a obrovské..